insanazoradam
Picopat
denicem hocam iyi akşamlarTak kulaklığı hayattan soyutla kendini, ben öyle yapmıştım. Anı düşünme hayaller falan kur.
denicem hocam iyi akşamlarTak kulaklığı hayattan soyutla kendini, ben öyle yapmıştım. Anı düşünme hayaller falan kur.
Her LGS konusunda etiketleyecek misiniz? Bildirim sesi uyutmadı yemin ederim.İyi geceler, bol şanslar. @EkmekArasıRam sana da bol şanslar, derece yaparsın umarım.
benim galiba fenden sadece 2 yanlışım var geriye kalan full ben öyle tahmin ediyorumNasıl geçti?
Aşırı basitti matematik 2 boş fen 1 boş geri kalanında sözel sayısal toplam 2,3 yanlış çıkar.Nasıl geçti?
Aşırı basitti matematik 2 boş fen 1 boş geri kalanında sözel sayısal toplam 2,3 yanlış çıkar.
Pek istediğim gibi bir sonuç alamadım ama 431 puan aldım. Depremden önce her gün aralıksız çalışıyordum fakat şubattan itiraben çalışmayı kestiğimden oldu bu neden bilmiyorum ama depremden sonra çalışasım gelmedi hiç ne kadar kendimi zorlasamda çalışamadım. Nitelikli bir okula gidiyorum artık ve öğretmenlerim ve sınıf ortamı harika. Hatta okul orkestrasına bile alındım şarkı söylüyorum şu an çeşitli etkinliklere katılıp yıl sonu konser vereceğiz. Tek dileğim benim gibi diğer öğrencilerinde bu kadar şanslı olabilmesiydi fakat o çokta mümkün görünmüyor.Hocam kazandınız mı? Ve kaç puan yaptınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.