LGS'den düşük puan alınsa da yazılım mühendisi olunabilir mi?

LGS Türkiye eğitiminde önemli bir yeri kapsamıyor. Önemli olan YKS. LGS'den 150 al salla geç YKS'ye çalış 450 al. Tabii bir yere girersin. Ben LGS'ye çalıştım çalışarak 350 aldım. Hiçbir şeyime yaramadı. 125 puanlık okulda okudum yakın diye. LGS'yi çok dert etme ama çalışmak istiyorsan çalış. Ama yazılımcı olmak istiyorsan o bölümün sağlam kursunu veren okullar var o liselere gitmek senin için iyi olur.

LGS Türkiye eğitiminde önemli bir yeri kapsamıyor. Önemli olan YKS. LGS'den 150 al salla geç YKS'ye çalış 450 al. Tabii bir yere girersin. Ben LGS'ye çalıştım çalışarak 350 aldım. Hiçbir şeyime yaramadı. 125 puanlık okulda okudum yakın diye. LGS'yi çok dert etme ama çalışmak istiyorsan çalış. Ama yazılımcı olmak istiyorsan o bölümün sağlam kursunu veren okullar var o liselere gitmek senin için iyi olur.

Kusura bakmayın ben konuyu yanlış anlamışım😔😔😔😔😭😭😭

Düzenli bir çalışmayla olabilirsin. Meslek lisesi de okusan Anadolu lisesi de okusan fen lisesi de okusan tercih verebiliyorsun hiçbir kısıtlama yok. Sadece dediğim gibi düzenli çalışman lazım.

LGS'de 325 puan aldım Adana'da oturuyorum ayrıca yazılım mühendisi olmak istiyorum sayısalım kötü şu an hangi liseye gitmeliyim?

Açıkta bile yapılabilir hocam yani sizin azminize bağlı. Okul fark etmiyor fakat yine de iyi eğitim almak istiyorum diyorsanız ortaokuldaki rehber hocalarınıza danışmanızı öneririm. Ama yani ne desem de onlar da yanlış biliyorlar. Bana önerdikleri okula ilk yıl gitmiştim. Onda da OBP ile girmiştim. Yok o okul çok iyi filan dediler. Okulda c*** bile çıktı hocam. Sonra gitme dedikleri kötü okul olan yerde hem düzgün çevre hem de derslerimde biraz asılma bile yaşadım. Yani her şey kendi elinizde oluyor. Şehirin en kötü okulundan Samsunda şu an yüksek lisansı bitirip doktora yapmak üzere abimi bile örnek olarak gösterebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı