Alışmak ve bol soru çözerek gayet kolay o sorular çözülebiliyor. önemli olan mantık.Bu konuda ortaokullu kardeşlerime çok üzülüyorum. Uzun süre sonra gittim baktım LGS sorunlarına. Cidden YKS'den zor soruları var. Allah aşkına 14 yaşındaki çocukları bu kadar zor bir sınava sokup bu kadar strese sokmak ayıp değil mi ya? LGS yüzünden saçı falan beyazlayan var. Geçen LGS Türkçe kitabından soru getirdiler ben 2-3 tane TYT Türkçe kitabı bitirmeme rağmen çözemedim soruyu. Bir de yeni nesil sorularla LGS Matematik var. Of cidden yani. Test kitapları olimpiyat sorusu gibi sorular soruyor. AYT'de böyle sorular yok.
Neticede bu işin de fena suyu çıkmış. Liseye girişte bu kadar ağır sınav soruları tek ülke olabiliriz cidden. LGS'nin değişmesi lazım.
Hocam neden Fen lisesinde 1.5 Milyon öğrenciden 30 Bininin olması gerektiğini düşünün veya 180 Kişinin sadece Fulleyebilmesi hiç sınava girmeyen bir sürü öğrenci de var Diyebilirsiniz. Ama bu kadar zor olmasının nedeni de dediğiniz gibi bu Bende Türkçede zorlandım geçen yıl 2020-2021, 2023 yılları 1. Dönem'den sadece soru çıkarken 2022'de hepsinden çıktı. Ve Türkçesi eleyiciydi çok başarılı değilim yinede halimden memnunum iyi ki bir Fen lisesindeyim. Ama asıl sorun şu sınavdan ziyade fazla okul yok mesela muğla gibi bir ilde 4 FL var.Bu konuda ortaokullu kardeşlerime çok üzülüyorum. Uzun süre sonra gittim baktım LGS sorunlarına. Cidden YKS'den zor soruları var. Allah aşkına 14 yaşındaki çocukları bu kadar zor bir sınava sokup bu kadar strese sokmak ayıp değil mi ya? LGS yüzünden saçı falan beyazlayan var. Geçen LGS Türkçe kitabından soru getirdiler ben 2-3 tane TYT Türkçe kitabı bitirmeme rağmen çözemedim soruyu. Bir de yeni nesil sorularla LGS Matematik var. Of cidden yani. Test kitapları olimpiyat sorusu gibi sorular soruyor. AYT'de böyle sorular yok.
Neticede bu işin de fena suyu çıkmış. Liseye girişte bu kadar ağır sınav soruları tek ülke olabiliriz cidden. LGS'nin değişmesi lazım.
yok hocam flamelunker varken imkansız. Not:geçmek 1 2 ayımı aldı.Her geçen yıl Souls oyunlarının bosslarından beter oluyor. Bide bunun sonucunda da elinize çok da bir şey de geçmiyor yani.
Bu konuda ortaokullu kardeşlerime çok üzülüyorum. Uzun süre sonra gittim baktım LGS sorunlarına. Cidden YKS'den zor soruları var. Allah aşkına 14 yaşındaki çocukları bu kadar zor bir sınava sokup bu kadar strese sokmak ayıp değil mi ya? LGS yüzünden saçı falan beyazlayan var. Geçen LGS Türkçe kitabından soru getirdiler ben 2-3 tane TYT Türkçe kitabı bitirmeme rağmen çözemedim soruyu. Bir de yeni nesil sorularla LGS Matematik var. Of cidden yani. Test kitapları olimpiyat sorusu gibi sorular soruyor. AYT'de böyle sorular yok.
Bende 8. sınıfım ondan söylüyorum zaten.Aga bana 1.dönem konulu soruları yolla şu an 8.sınıfım gel bakalım.
LGS çok garip bir sınav. MEB'in sağı solu belli olmuyor. Hiç unutmam fen hocamın bir sözü vardı: MEB'in ne yapacağını töbe haşa Allah bile bilemez. Bir sene çok zor oluyor(mesala 2021),bir sene çok daha kolay oluyor(mesala 2022). O yüzden adayların yapması gereken şey her dersten zora alışmak. Umarım bir gün eğitim sistemi iyileşir.Bu konuda ortaokullu kardeşlerime çok üzülüyorum. Uzun süre sonra gittim baktım LGS sorunlarına. Cidden YKS'den zor soruları var. Allah aşkına 14 yaşındaki çocukları bu kadar zor bir sınava sokup bu kadar strese sokmak ayıp değil mi ya? LGS yüzünden saçı falan beyazlayan var. Geçen LGS Türkçe kitabından soru getirdiler ben 2-3 tane TYT Türkçe kitabı bitirmeme rağmen çözemedim soruyu. Bir de yeni nesil sorularla LGS Matematik var. Of cidden yani. Test kitapları olimpiyat sorusu gibi sorular soruyor. AYT'de böyle sorular yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.