LGS'ye 1 ay kala 430 puan alınabilir mi?

3 yıl önce son 2 hafta sadece çalışarak 440 aldım. Sonuç olarak YKS değil 1 yıllık bir konu lisede sonlara geldiğinde ne kadar kolay bir sınav olduğunu anlayacaksın. Ama yine de senin mata bakınca gözlerim kanıyor. Diğer bir deyişle 430 alman imkansızın 1 tık altı. Bakma lisede okul o kadar önemli değil sadece ortamına dikkat et bozulma yeter. ama yinede bırakma tek dönem sınav yazılı gibi düşün . 1. dönem 2. yazılıya gireceksin sadece birazcık zor

Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. LGS'de 320-350 arası puan alıyorum. Fakat istediğim okul 430 puan son 1 ay kaldı nasıl bu puana ulaşabilirim? Netlerimi ortalama olarak yazıyorum. (bu ortalama net rakamlarından fazla yapamıyorum örneğin: 14 doğru Max 16 doğru mesela):

Türkçe 14 doğru 4 yanlış 2 boş.
İnkılap 8 doğru 2 yanlış.
Din 8 doğru 2 yanlış.
İngilizce 4 doğru 2 yanlış.
Matematik 4 doğru 2 yanlış.
Fen 16 doğru 4 yanlış.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum bende Konya'da yaşıyorum aynı şekilde LGS'ye hazırlanıyorum. Benim tavsiyem şu; matematikte olasılık sorularını yap en kolay ve bedavadan sorular, aynı şekilde çarpanlar katları ve karekökü öğrenip yapabilirsen yine netlerinin artacağını düşünüyorum. Türkçeyi 18 doğruya çıkarır ve fen bilimleri dersinde yanlış çıkarmazsan iyi bir sonuç elde edebilirsin (İngilizce'yi de yapman gerekli) bana kalırsa keşke önceden çalışsaydın ben son 4 ay kala çalıştım, matematik netlerim 10 ila 13 arası. Benim istediğim lise de hekimoğlu Anadolu lisesi, umarım istediğin liseyi kazanabilirsin. Son 4 hafta kaldı zaten, çok sıkı çalışsan matematik zor ama Türkçe ve fen dersinden yanlış çıkarmazsan matematiği 5 yapsan İngilizce'den de iyi net yapsan yine 410 420 puanlar alacağını düşünüyorum. Başarılar, iyi günler.

Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. LGS'de 320-350 arası puan alıyorum. Fakat istediğim okul 430 puan son 1 ay kaldı nasıl bu puana ulaşabilirim? Netlerimi ortalama olarak yazıyorum. (bu ortalama net rakamlarından fazla yapamıyorum örneğin: 14 doğru Max 16 doğru mesela):

Türkçe 14 doğru 4 yanlış 2 boş.
İnkılap 8 doğru 2 yanlış.
Din 8 doğru 2 yanlış.
İngilizce 4 doğru 2 yanlış.
Matematik 4 doğru 2 yanlış.
Fen 16 doğru 4 yanlış.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu netlerle 320'yi gecmen mucize olur ben 18D 2bos Türkçe, inkilap 8D 2y din 5D5y İngilizce Full mat 4 D 3Y fen 19D 1B 340 zor aldim.

Bu netlerle 320'yi gecmen mucize olur ben 18D 2bos Türkçe, inkilap 8D 2y din 5D5y İngilizce Full mat 4 D 3Y fen 19D 1B 340 zor aldim.

Biraz abartıyor gibisin ben Türkçe 13D 4Y 3b inkılap 7D 2y 1B din 8D 1y 1B İngilizce 2D 4y 4B matematik 3D 1y 16b fen 16D 3Y 1b ile 339 aldım.

Girdiğin deneme devletin yaptığı herhangi bir deneme mi?

Okulizyon diye bir site var, yaptığınız denemelerin optiğine TC kimliği girince ardından 1 gün veya daha kısa zaman sonra siteye giriş yapabilyorsunuz, yaptığınız denemelerin sonuçlarını ayrıntılı şekilde görüyor üstüne çözümlerinide izleyebilirsiniz hocam..
Çok önemli bence en az 10 net falan kazanırsınız..

Okulizyon diye bir site var, yaptığınız denemelerin optiğine T.C. kimliği girince ardından 1 gün veya daha kısa zaman sonra siteye giriş yapabilyorsunuz, yaptığınız denemelerin sonuçlarını ayrıntılı şekilde görüyor üstüne çözümlerini de izleyebilirsiniz hocam.
Çok önemli bence en az 10 net falan kazanırsınız.

Bu bilgiyi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı