LGS'ye 3 ay kala 400 puan alınabilir mi?

• Konuyu başlatan raizy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 5.809
Kesinlikle yapılabilir hatta daha iyisini bile yapabilirsin. Düzenli çalış yeter.
Not : Bende bu yıl LGS ye gireceğim sadece 2. dönemde çalışmaya başladım diğer yıllara göre ortalamam kesinlikle daha yüksek her şey düzenli çalışmakta bitiyor.

Bu arkadaşı ciddiye almayın.
Ben geçen sene LGS öğrencisiydim ve şunu diyebilirim ki sadece son 3 ay hakkını vererek çalıştım. Diğer zamanlarda ise test çözerdim ama kontrol etmezdim, full Instagram'da dolaşırdım. 3 aylık çalışmayla 391 puan aldım. Ve sadece test çözerek, kitap falan okumadım.

Bu arkadaşı da ciddiye almayın.
Seni almaya da pek gerek yok herhalde boş umut verme.

Bu arkadaşı ciddiye almayın.
Ben geçen sene LGS öğrencisiydim ve şunu diyebilirim ki sadece son 3 ay hakkını vererek çalıştım. Diğer zamanlarda ise test çözerdim ama kontrol etmezdim, Full Instagram'da dolaşırdım. 3 aylık çalışmayla 391 puan aldım. Ve sadece test çözerek, kitap falan okumadım.

Bu arkadaşı da ciddiye almayın.

Kardeş adam hiç bilmiyor konuyu ve sadece ilk dönem sorularıydı geçen sene olan 2'si aynı zorlukta olmayacak ve daha çok konudan sorumlu olacak!

Kardeş adam hiç bilmiyor konuyu ve sadece ilk dönem sorularıydı geçen sene olan 2'si aynı zorlukta olmayacak ve daha çok konudan sorumlu olacak!
Daha çok konu ve aynı sayıda soru olacak. Yani zorluk açısından bir sonuca bu şekilde varılamaz, daha çok konu olacak olması daha üstünkörü sorular çıkacak demek. Zorluk olarak sınavlar olmadan bir şey diyemeyiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı