LGS'ye 1 ay kala 430 puan alınabilir mi?

Bu senin düşüncen ben buradaki çoğu kişinin yazdığına bakarak sıkı çalışma ile 430 alamasamda o civarlarda yapabileceğimi düşünüyorum.

Benim Türkçem iyi 18 2 yapabiliyorum fenim 16 2/18 2 mat bazen 5 (oda bilimsel gösterim olursa) din, inkılap iyi ingilizceyi zorlarsam 8 yaparım sence bu netlerle 400'ü geçer miyim?(matı 10'a 11'e çıkarmayı hedefliyorum)
Knk matematik için bi pdf hazırladım ordan çalışabilirsin discord hesabımı buraya yazmak yasakmış. O yüzden pdf den çalışabilirsin

Dosya Ekleri

• Matematik tekrar (1).pdf
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
@Keddy_0 Reis lgs bitti ne oldu? Belki yazmayı unuttun veya sınav istediğin gibi geçmedi bilmiyorum ama cevap verirsen sevinirim.

Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. LGS'de 320-350 arası puan alıyorum. Fakat istediğim okul 430 puan son 1 ay kaldı nasıl bu puana ulaşabilirim? Netlerimi ortalama olarak yazıyorum. (bu ortalama net rakamlarından fazla yapamıyorum örneğin: 14 doğru Max 16 doğru mesela):

Türkçe 14 doğru 4 yanlış 2 boş.
İnkılap 8 doğru 2 yanlış.
Din 8 doğru 2 yanlış.
İngilizce 4 doğru 2 yanlış.
Matematik 4 doğru 2 yanlış.
Fen 16 doğru 4 yanlış.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Kaç puan aldın?

Aga... Valla tutmadı

300 ama OBP ile güzel bir okula gidiyorum daha doğrusu gidebiliyorum
Hocam bende ikametgah almadığımdan OBP'li çok iyi bir okul tutmadı.

Kaç puan aldın?

Hocam bende ikametgâh almadığımdan OBP'li çok iyi bir okul tutmadı.

Hayırlısı buymuş, yeni konu açacağım oyun yapmak istiyorum bir bilgin var mı? Mesela ben oyunda bir silahın kaç vurabileğini ayarlamak istiyorum buna tam olarak ne deniyor bir bilgin var mı?

Hayırlısı buymuş, yeni konu açacağım oyun yapmak istiyorum bir bilgin var mı? Mesela ben oyunda bir silahın kaç vurabileğini ayarlamak istiyorum buna tam olarak ne deniyor bir bilgin var mı?
O işlerden hiç anlamıyorum hocam maalesef.Ama konu açtığın zaman yardımcı olacak bir sürü arkadaş vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı