LGS'ye 1 ay kala kazanılır mı?

Bak kanka bu videoyu ben LGS'ye girdikten sonra gördüm ama sen şimdi gör çok fazla etki ediyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sayenizde LGS'ye değil Viyana kapılarına dayanıcam 5 Haziran'da
 
Sözelde 5-6 yanlış çok. Sayısalı düzeltmek için 1.5 ayın yarısı sayısala ayırırsın kalan son ayı da ara ara sayısal ara ara da sözel ağırlıklı olmak koşuluyla yaparsın.

Sözelde 5-6 yanlış hiç de çok değil gayet güzel. Sınavda sıralamanı kesinlikle sayısal belirliyor
Ben sözelde 6 yanlış 1 boş ile hazırlığı olan nitelikli okula yerleştim.
Ayrıca sözelin çoğu ezber yazmışsınız ben bunada katılmıyorum Türkçede çok fazla mantık sorusu vardı ezberle alakalı pek fazla bir şey yoktu.
 
@famineasylum @Emma Stone başlayalı yaklaşık 2 gün oldu 3. gündeyim 2 günde sadece 120 soru çözebildim. Ne yapmalıyım daha fazla çalışabilmek için?

Kendini zorlama sana tavsiye vereyim. Her gün 1 tane deneme çöz. Bilemediğin soruların soru çözümlerine bak. Ama mantığını iyi kavra o soru kafana oturana kadar dinle. Son 1 hafta kala günde 2 deneme yap. Son 2 gün dinlen ama. Yoksa sadece çözüp yanlış sorulara çizik çekip bırakıyorsan 120 soru çözmen hiçbir anlam ifade etmez. Hem deneme çözünce kendini daha iyi hissedersin. En azından içinde bu günde boş geçti algısı oluşmaz.
 
Kendini zorlama sana tavsiye vereyim. Her gün 1 tane deneme çöz. Bilemediğin soruların soru çözümlerine bak. Ama mantığını iyi kavra o soru kafana oturana kadar dinle. Son 1 hafta kala günde 2 deneme yap. Son 2 gün dinlen ama.
Sayısalın konu temelleri full. Ancak yeni nesile gelince patlıyorum. Ne tarz videolar, konu tekrarları izleyerek düzeltirim bilsem hemen başlayacağım.
Hedefim Aselsan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bu arada:)
 
Sayısalın konu temelleri Full. Ancak yeni nesile gelince patlıyorum. Ne tarz videolar, konu tekrarları izleyerek düzeltirim bilsem hemen başlayacağım.

Master yayınlarının matematik kitabını al ve günde 10 tane çöz. Şaka yapmıyorum. Ama çözümlerine bak ve iyice anla. Ve 2 gün 10 soru çözünce 15 soruya geç sonra 2 gün sonra 20 soruya geç. 50 soruya gelinceye kadar. Ondan sonra son 2 güne kadar hep çöz belli bir süre sonra soru çözümlerine de ihtiyacın olmayacak güven bana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı