LGS'ye 1 gün kaldı ama 1-2 tane eksik konu var

Kişiden kişiye değişebilecek bir durum bu. Ben sınava son gün çalışırım gayet kafam rahat bir şekilde ama başkası stres yapabilir. Kendin karar ver başkasına sorulacak bir soru değil bu.

Ben stres olabileceğimi düşünmüyorum LGS kötü geçse de pek üzülmem denemeler 390-410 arasındaydı ama eksiklerim fen, ing, ve matematikten onun için ben bir göz atayım cevaplarınız için teşekkür ederim.

Dediğim gibi LGS yarın ama bazı konuların anlamadığım yerleri var. Çevremdeki herkes ders çalışma diyor. Sizce ne yapayım gözden geçireyim mi?

Hocam ben LGS'ye 2 saat kala bile konu çalışıyordum sinavin son 1 saatine kadar çaliştım okul bahçesinde bile ve %4'lük dilime girdim çok takmayın çevreyi eksiğiniz varsa bitirin ama uykusuzda kalmayın.

Hocam ben LGS'ye 2 saat kala bile konu çalışıyordum sinavin son 1 saatine kadar çaliştım okul bahçesinde bile ve %4'lük dilime girdim çok takmayın çevreyi eksiğiniz varsa bitirin ama uykusuzda kalmayın.

Hocam bir de ben denemeler yazdığım gibi 390-410 arası puanlar alıyorum LGS daha kolay diyorlar sizce arada nasıl bir fark olur ortalama kaç alırım sizce.

Hocam bir de ben denemeler yazdığım gibi 390-410 arası puanlar alıyorum LGS daha kolay diyorlar sizce arada nasıl bir fark olur ortalama kaç alırım sizce.

Hocam bana sormamışsınız ama cevaplayayım LGS 22'yi çözdüm 452 puan aldım denemeler 415 falan geliyordu yani LGS'de ikilem arasında kalmazsınız sorular daha net olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı