Yunus creqtive efe
Decapat
Dediğim gibi LGS yarın ama bazı konuların anlamadığım yerleri var. Çevremdeki herkes ders çalışma diyor. Sizce ne yapayım gözden geçireyim mi?
Bence çalışabilirsin tanıdığım bütün zeki arkadaşlarım çalışıyor.
Dediğim gibi LGS yarın ama bazı konuların anlamadığım yerleri var. Çevremdeki herkes ders çalışma diyor. Sizce ne yapayım gözden geçireyim mi?
Boş ver, önemsiz sınav zaten, stres olma 1 gün önceden.Dediğim gibi LGS yarın ama bazı konuların anlamadığım yerleri var. Çevremdeki herkes ders çalışma diyor. Sizce ne yapayım gözden geçireyim mi?
Bana göre önemsiz değil, iyi lise iyi üniversiteye gider.Boş ver, önemsiz sınav zaten, stres olma 1 gün önceden.
Değil, doğru lise seçimi bütün hayatını etkiliyor boşlama. Gerçi bu saatten sonra bu bilgi ne işine yarar bilmem. (konuyu yazana hitaben)Boş ver, önemsiz sınav zaten, stres olma 1 gün önceden.
Hocam ben LGS'ye 2 saat kala bile konu çalışıyordum sinavin son 1 saatine kadar çaliştım okul bahçesinde bile ve %4'lük dilime girdim çok takmayın çevreyi eksiğiniz varsa bitirin ama uykusuzda kalmayın.
Hocam bir de ben denemeler yazdığım gibi 390-410 arası puanlar alıyorum LGS daha kolay diyorlar sizce arada nasıl bir fark olur ortalama kaç alırım sizce.
Zırva. Eğer ortamın iyi olmasını istiyorsa çalışabilir, onun dışında OBP ile girilen bir anadolu lisesinin 400 puanlık bir anadolu lisesinden farkı yok.Bana göre önemsiz değil, iyi lise iyi üniversiteye gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.