LGS'ye 2 ay kala çalışsam kazanır mıyım?

Katılıyorum bende baktım. bir kaç tane müfredat dışı soru olduğu söyleniyordu, ama çalışan yine yapmış yani.
Yoktu, o sınavda belirleyen matematik oldu. Bende 18 soru işaretlemiştim 15 doğru vardı.

Aslında ikinci yazılılar için birkaç deneme ve konu anlatımlı kitap almayı düşünüyorum. Öneriniz var mı bir marka vesayire? Sınıftaki herkes Tonguç Akedemi kullanıyor.

Yoktu, o sınavda belirleyen matematik oldu. Bende 18 soru işaretlemiştim 15 doğru vardı.
Aslında matematiğim çok kötü olsa, diğer derslerime odaklanırdım sadece. LGS'de matematiği full boş bırakıp diğerlerini fullesem 397 gibi bir puan alıyorum aslında. Ama diğerlerini fulleme imkansız gibi bence. Ama kötü olsa denerdim.

Hayır, 350-400 falan yapamazsınız. 320-330 falan anca alabilirsiniz. Sene başından beri (hatta Mayıs'tan beri çalışıyorum) daha yeni yeni 400 üstünde sabit tutmaya başladım.

Yapılabilir bence hocam. Son üç ayda %1,5'a giren arkadaşım var. Ve sadece günde 1 deneme çözerek yaptı bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…