Evet video izlemek biraz boş gibi fakat, ders çalıştıktan sonra tekrar amacıyla izliyorum. Aklıma takılanları kağıda tekrar tekrar yazıp kendimi sınava gibi birşeye sokuyorum.Kitabını bilemem, ama kanalı bom boş izlemeyin daha iyi.
Evet video izlemek biraz boş gibi fakat, ders çalıştıktan sonra tekrar amacıyla izliyorum. Aklıma takılanları kağıda tekrar tekrar yazıp kendimi sınava gibi birşeye sokuyorum.Kitabını bilemem, ama kanalı bom boş izlemeyin daha iyi.
Bilebilmemizin yolu yok. Sınav soruları, sınav anı stres, konuları bilip bilmemeniz ve yeni nesil soruyu anlayıp anlamamanıza bağlı. Derslerde eksiğiniz varsa tamamlayın yoksa paragraf çözebilirsiniz.
Bu mesaj mesela aşırı saçma, sen aylardır çalışıp 400 daha yeni yapmışsın (Ki bu da biraz komik böyle bir mesaj atıp bunu demek) adama yapamazsın diyorsun. Benim bütün yıl yatarak, sadece dinledikleriyle 430 yapan arkadaşım var. Herkesin algısı farklı.Hayır, 350-400 falan yapamazsınız. 320-330 falan anca alabilirsiniz. Sene başından beri (hatta Mayıs'tan beri çalışıyorum) daha yeni yeni 400 üstünde sabit tutmaya başladım.
Günde 8-10 saat çalışırım diyorsanız 350 belki.
Nitelikli okul imkansız.
Arkadaşlar merhabalar, şu ana kadar LGS'ye gram çalışmadım. Sınava 2 gün kala çalışmaya başlarım ben, genelde ise sınavda 60-70 en fazla 90 alıyorum. Son 2 ay kala çalışsam 350-400 gibi puanlar yapabilir miyim? Yeni nesil sorularda biraz biraz yapabiliyorum ama çok değil, çokda derslere ilgisi olmayan birisiyim fakat güzel bir yerlere gelmek istiyorum.
Ders çalıştığım zaman, örnek veriyorum Türkçe sınavına çalışırken ilk testimde 10 sorudan 8 net yapınca mutlu oluyorum. Diğer denemede ise neredeyse çok az net yapıyorum. Sizce bunu nasıl çözerim? Derslere olabildiğince kendimi vermeye çalışıyorum fakat, çok iyi değilim. Şu anda ortalamam 65, ilk iki İngilizce seçmeli ve normal İngilizce sınavından.
Hocam ben liseye gidiyorum obp'm 94 son 1 ay çalışmayla 402 puan yapmıştım. Bence siz biraz şeysiniz.. Endişeli.Hayır, 350-400 falan yapamazsınız. 320-330 falan anca alabilirsiniz. Sene başından beri (hatta Mayıs'tan beri çalışıyorum) daha yeni yeni 400 üstünde sabit tutmaya başladım.
Hayır, 350-400 falan yapamazsınız. 320-330 falan anca alabilirsiniz. Sene başından beri (hatta mayıs'tan beri çalışıyorum) daha yeni yeni 400 üstünde sabit tutmaya başladım.
Yeni nesilde çözüyorum normal de, kaynak olarak 1. dönem sonrası devletin kendi verdiği sözel ve sayısal yeni nesil kitaplar var, hız yayınları fen için çözüyorum. Türkçe için Ankara yayıncılık paragraj çözüyorum, matematik için Pruva Akedemi çözüyorum.350-400 zor cok calısmalısın son 2 ay kaldı...
Test ile deneme arasındaki fark testin kolaylıgı deneme heyecanı gibi etkenlerden dolayı.
Testlerin yeni nesil mi?
Hangi kaynak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.