LGS'ye 2 ay kala çalışsam kazanır mıyım?

Yeni nesilde çözüyorum normal de, kaynak olarak 1. dönem sonrası devletin kendi verdiği sözel ve sayısal yeni nesil kitaplar var, hız yayınları fen için çözüyorum. Türkçe için Ankara yayıncılık paragraj çözüyorum, matematik için pruva akedemi çözüyorum.

Devletin verdigi kitaplar LGS de cıkmış/örnek sorular.
Mat ve Türkçe netin düşükmü onda?
Fenin konuları bu yıl kolay gibi ondan yüksek net yapmaya bak.

Yeni nesilde çözüyorum normal de, kaynak olarak 1. dönem sonrası devletin kendi verdiği sözel ve sayısal yeni nesil kitaplar var, hız yayınları fen için çözüyorum. Türkçe için Ankara yayıncılık paragraj çözüyorum, matematik için pruva akedemi çözüyorum.

Ne çözdüğünüz emin olun kimsenin umurunda değil.

Sadece konu tekrarı yapın ve konu testleri çözün. Yanlışlarınızı en ince detayına kadar anlayın nerede hata yaptığınızı bulmanız çok önemli. Gerisi gelir.

Devletin verdigi kitaplar LGS de cıkmış/örnek sorular.
Mat ve Türkçe netin düşükmü onda?
Fenin konuları bu yıl kolay gibi ondan yüksek net yapmaya bak.
Fen güzel fakat matematik netlerim denklemlerden dolayı biraz düşük. On soruda üç doğru yapıyorum, çok kötü matematiğim. Denklemlerden gram anlamıyorum.

Ben sadece son 1,5 hafta çalışıp 439 almıştım ama dönem içinde dersleri dinlemiştim tabii.

Fen güzel fakat matematik netlerim denklemlerden dolayı biraz düşük. On soruda üç doğru yapıyorum, çok kötü matematiğim. Denklemlerden gram anlamıyorum.

EBA'dan konu anlatımları var oradan konu eksikligini giderebilirsin.
Matamatik ilgi ister. Basit düzeyden basla konu eksikligin kalmayıncaya kadar sonra yeni nesil.
2 ayda 450 420 puanlar imkansız derecesidir cok zorlarsan 350-400 arası yaparsın
Son 2 ayda ders calısmayı genelikle bırakırlar ama bu 2 ayda calışan yüksek puan alır.

EBA'dan konu anlatımları var oradan konu eksikligini giderebilirsin.
Matamatik ilgi ister. Basit düzeyden basla konu eksikligin kalmayıncaya kadar sonra yeni nesil.
2 ayda 450 420 puanlar imkansız derecesidir cok zorlarsan 350-400 arası yaparsın
Son 2 ayda ders calısmayı genelikle bırakırlar ama bu 2 ayda calışan yüksek puan alır.
Abartıyorsunuz, ilk olarak EBA videolari bir işe yaramıyor, robot sesleriyle sözde ders anlatıyorlar. Çoğu öğretmende kullanmaz EBA'daki o videoları. Ve o puanlar yeterli çalışırsa kolayca yapılacak puanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı