LGS'ye 2 ay kala çalışsam kazanır mıyım?

Denemelerde kaç puan yapıyorsunuz ? Dersleri dikkatinizi vererek dinliyor musunuz, hiç test çözdünüz mü ?
Genellikle test çözüyorum, denemeler için düzgün kitap bulamıyorum. Fakat testlerimde odaklandığım zaman 20 sorudan 15 e fazla 19 net yapıyorum. Derslerimde çoğu konunun temelini anlıyorum fakat, tekrar etmeye çalıştığım zaman çok sıkılıyorum. Kendimi olabildiğince dikkatimi vererek dinliyorum derslerimi.
Ben son 1 hafta kala çalıştım 365 yaptım. Düzgün çalışırsan 450 bile yaparsın bence. Konular kolay zaten.
Bu beni bi nebze olsa da biraz umutlandırdı fakat, şöyle birşey varkı. Bu korona dönemi cidden çok etkiledi beni, 7. sınıf için uzaktan eğitim çok sıkıntılıydı bizde. Derslere gelen şu ders düşmanları gelip şarkılar açtı. Şuanda maskeliyiz fakat o da biraz zorluyor ama, umarım ki sorular kolay olur LGS'de.

Hayır, 350-400 falan yapamazsınız. 320-330 falan anca alabilirsiniz. Sene başından beri (hatta Mayıs'tan beri çalışıyorum) daha yeni yeni 400 üstünde sabit tutmaya başladım.

Günde 8-10 saat çalışırım diyorsanız 350 belki.
Kime göre neye göre yapamaz hocam? Sadece son gün tonguç full tekrar izleyerek girdiğim sınavdan 370 civarında aldım.

Hayır, 350-400 falan yapamazsınız. 320-330 falan anca alabilirsiniz. Sene başından beri (hatta Mayıs'tan beri çalışıyorum) daha yeni yeni 400 üstünde sabit tutmaya başladım.

Kalbinizi kırmak gibi olmasın ama 1 senede 400'e anca çıktıysanız, başkalarına tavsiye pek vermeyin.

1 sene düzgün çalışan bir insan en az 450 puan almalıdır benim görüşüm tekrar söylüyorum düzgün çalışan 450 1 sene için az ama olsun 2 ayda çok rahat 350 puanın üzerine çıkarsın diye düşünüyorum fakat 400 puan geçilir mi muamma bu arada bahsettiğim çalışma çok az konu onun dışında sürekli test ve günlük 2-3 saat çalışmayla çok zor en az 5 saatini vermelisin 2 ay gibi bir süre için 400 puanı çok rahat görürsün diye düşünüyorum genelde sözeller çok zor olmuyor sayısala ağırlık ver ben sözeli Full kapattım ama sayısalda 13 yanlışım çıktı.
Hayır, 350-400 falan yapamazsınız. 320-330 falan anca alabilirsiniz. Sene başından beri (hatta mayıs'tan beri çalışıyorum) daha yeni yeni 400 üstünde sabit tutmaya başladım.

Sıfır çalışma ile 320 330 puan yaparsın zaten sadece ders dinleyerek bile 320 330 puan yapılır.

Kalbinizi kırmak gibi olmasın ama 1 senede 400'e anca çıktıysanız, başkalarına tavsiye pek vermeyin.
Şimdi çıktım dediğimi hatırlamıyorum. "Puanımı 400 aşağısına düşürmüyorum artık, önceden az da olsa düşüyordum." anlamında söyledim ve oldukça anlaşılırdı.

Yanlış anlaşılmalar olabilir, doğaldır. Sorun değil.
Kime göre neye göre yapamaz hocam? Sadece son gün tonguç full tekrar izleyerek girdiğim sınavdan 370 civarında aldım.
Gördüğüm rakiplerime göre yapamaz. Dersi dinleyenler 350 yukarısını, dersi dinleyip az da olsa soru çözenler ise 370-380 yukarısını göremiyor. Ki ortalamasını söylemiş, tabii ki çok çok sıkı bir çalışma düzeni ile 400 üstü görülebilir, imkansız değildir fakat çok zordur.
Yanlış hatırlamıyorsam (yanlış bilgi varsa lütfen düzeltin) matematiği full boş bırakarak 380 alabiliyordunuz en fazla. Eğer matematiğiniz çok kötüyse, ben olsam ben de bunu yaparım, hiç matematik çalışmayın. Diğerlerini fullemeye bakın.

Son düzenleme:
Şimdi çıktım dediğimi hatırlamıyorum. "Puanımı 400 aşağısına düşürmüyorum artık, önceden az da olsa düşüyordum." anlamında söyledim ve oldukça anlaşılırdı.

Yanlış anlaşılmalar olabilir, doğaldır. Sorun değil.

Gördüğüm rakiplerime göre yapamaz. Dersi dinleyenler 350 yukarısını, dersi dinleyip az da olsa soru çözenler ise 370-380 yukarısını göremiyor. Ki ortalamasını söylemiş, tabii ki çok çok sıkı bir çalışma düzeni ile 400 üstü görülebilir, imkansız değildir fakat çok zordur.
Yanlış hatırlamıyorsam (yanlış bilgi varsa lütfen düzeltin) matematiği full boş bırakarak 380 alabiliyordunuz en fazla. Eğer matematiğiniz çok kötüyse, ben olsam ben de bunu yaparım, hiç matematik çalışmayın. Diğerlerini fullemeye bakın.
Sanırım yanlış okumuşum, velhasıl kelam efendim, negatif yaklaştığınızı düşünmekteyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı