LGS'ye 4 ay kala ne yapılmalı?

Merhaba senenin başında çalışıyordum. Sonra bıraktım. Önümüzde ramazan falan da var. 1 gun tutacağım, 1 gun tutmayacağım. 2 gunde bir tutacağım. Her gün çalışmam mı lazim? Ne kadar soru çözmeliyim? Konu tekrarına önem vermeli miyim?

Kardeşim klişe olacak ama dersi kesinlikle dinle ve aktif ol. Hocalarınla aranı iyi tut. En önemli kısım eve gelince derslerden ne işlendiyse o konuyu kesinlikle tekrar et. Klasik günlük sorularını çöz ve aksatma. Son olarak unutma ki ne kadar çalışırsan o kadar iyi bir zaman seni bekler ve şu an çalıştıklarının karşılığını katlarca alırsın.

Kardeşim klişe olacak ama dersi kesinlikle dinle ve aktif ol. Hocalarınla aranı iyi tut. En önemli kısım eve gelince derslerden ne işlendiyse o konuyu kesinlikle tekrar et. Klasik günlük sorularını çöz ve aksatma. Son olarak unutma ki ne kadar çalışırsan o kadar iyi bir zaman seni bekler ve şu an çalıştıklarının karşılığını katlarca alırsın.
Yani ne ekersen onu biçersin

Yani ne ekersen onu biçersin.

Kesinlikle hocam. Ben ortalama bir öğrenci olarak çalıştım LGS'ye denemelerim hedefimin civarlarındaydı fakat LGS sırasında işler iyi gitmediği için alt bir liseye gitmek zorunda kaldım. Gerçekten gecesini gündüzüne katan arkadaşlarım Türkiye'de sayılı okullara gitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı