Çok teşekkürlerknk ben eylülden beri çalışıyorum 15 tatilde biraz düşüşe geçtim çalışmadım biraz bu aralar 200 250 arası çözüyorum bence planını yap eğer sorucak bişeyin varsa dc var sorarsın
Çok teşekkürlerknk ben eylülden beri çalışıyorum 15 tatilde biraz düşüşe geçtim çalışmadım biraz bu aralar 200 250 arası çözüyorum bence planını yap eğer sorucak bişeyin varsa dc var sorarsın
Sizin dediğiniz yöntem soru ezberleme oluyor. Bu şekilde çalışırsa hiçbir şeyi başaramaz. Tam tersine konulara bakıp bol bol soru çözmeli. Bu şekilde mantıksal düşünmesi gelişecek.
Nitelikli liseye gitsen ne olur okula mı gidiyoruz sankiEvet hocam biliyorum zor ama en azından nitelikli olan bir liseye girsem yeterli.
knk ama ezberle olmaz o soruyu nasıl çözeceğini düşünmeli konu çok çalışmasın benceEmin olun LGS bundan ibaret. Konulara tamamen odaklanmak sadece karne notunu yükseltir. Sınav puanını değilsoru tipine odaklanılmalı (yani soru çözülmeli)
Emin olun LGS bundan ibaret. Konulara tamamen odaklanmak sadece karne notunu yükseltir. Sınav puanını değilsoru tipine odaklanılmalı (yani soru çözülmeli)
knk 600 fazla değilmi herhalde 200 din çözüyorsunBende aynı durumdaydım hocam, bende dershaneye gidiyorum ve baya bi süre düzenli çalışmadım. Aynı korku banada gelmişti. Konusal tekrar programı yaptır rehberlik öğretmenine. 150 sorudan başla, gittikçe arttırırsın. Technopat'da vs. çok takılma. 3.5 ayını sadece derse ver. Ben şimdi eksiklerimi kapadım günlük 600 sorudan çalışıyorum. Azmetmezsen olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.