LGS'ye nasıl çalışılmalı?

Ksnin ders çalışma disiplini yok bu olmadan ne YouTube ne de Doping Hafıza verimli olmaz ders çalışma disiplinini oturtacak onu takip edecek ve zorlayacak birine ihtiyacı var.

Evet ama burada bir tavsiye istiyor rehberlik almak isterse okulun rehberlikleri var zaten. Ama ders calisma aliskanligi olmayan birini gidip dershaneye gondermekmi 🙂↕️🙂↔️

LGS zor bir sınav değil ve bu kesinlikle dershaneyle olmuş bir olay değil konuyu açan kişi ders çalışma alışkanlığım yok demiş ve sen bu öğrenciyi günde 6-7 saat okulun üstüne 4 saat dershaneye gönderirsen bu ona eziyet olacaktır :) Doping Hafıza yeni yeni popüler oluyor ve dershanelerin artık yeri fazla yok lisedeki hiçbir öğrenci memnun değil.
Hocam bence bu konuda devreye çalışma biçimi giriyor, şahsen ben dershaneyi iyi kullandığımı düşünüyorum etkisini de görüyorum, çünkü doping, youtube gibi mecralarda çok çabuk sıkılabiliyorum gerçek hoca en azından bir kızıyor, toparlan diyor hele ki LGS zamanımda hepten dağınıktım. Tabi bu benim görüşüm herkes böyle değildir illaki

Hocam bence bu konuda devreye çalışma biçimi giriyor, şahsen ben dershaneyi iyi kullandığımı düşünüyorum etkisini de görüyorum, çünkü doping, YouTube gibi mecralarda çok çabuk sıkılabiliyorum gerçek hoca en azından bir kızıyor, toparlan diyor hele ki LGS zamanımda hepten dağınıktım. Tabii bu benim görüşüm herkes böyle değildir illaki.

Bu tamamen kişinin kendisine bağlı evet. Ama dediğim gibi konuyu açan kişi üzerinden konuşursak dershane eziyet gibi gelecektir.

LGS zor bir sınav değil ve bu kesinlikle dershaneyle olmuş bir olay değil konuyu açan kişi ders çalışma alışkanlığım yok demiş ve sen bu öğrenciyi günde 6-7 saat okulun üstüne 4 saat dershaneye gönderirsen bu ona eziyet olacaktır :) Doping Hafıza yeni yeni popüler oluyor ve dershanelerin artık yeri fazla yok lisedeki hiçbir öğrenci memnun değil.
Hala daha ısrarla Doping Hafıza savunmak yerine başka şeyleri konuşabilseydik keşke. Ben dershaneye gitmediğim halde çevremdeki kişilerin memnunniyetini ve başarısından bahsediyorum, siz ise fanboyluk dışında başka şeyleri konuşamıyorsunuz. Dershanelerin 4 saat olduğu bilgisi, her gün okuldan sonra gideceği bilgilerini kendiniz kafanızdan uydurup kendinizi haklı çıkarma peşinde gibisiniz. İyi forumlar :)

Hala daha ısrarla Doping Hafıza savunmak yerine başka şeyleri konuşabilseydik keşke. Ben dershaneye gitmediğim halde çevremdeki kişilerin memnunniyetini ve başarısından bahsediyorum, siz ise fanboyluk dışında başka şeyleri konuşamıyorsunuz. Dershanelerin 4 saat olduğu bilgisi, her gün okuldan sonra gideceği bilgilerini kendiniz kafanızdan uydurup kendinizi haklı çıkarma peşinde gibisiniz. İyi sosyaller :)

Kendimi haklı vs çıkarmak istediğimi nereden çıkardınız genelde dershaneler hafta içi 2 hafta sonu 2 veya yeni nesille cuma cumartesi pazar oluyor ve öğrenciler tatillerini veya dinlenme zamanlarını okuldan sonra masalarda geçiriyor:D belki hoşuna gitmeyecek insanlarla beraber olacaklar çünkü dershanelerin populasyonu rezalet hiçbir öğrenci disiplin ile kontrol altına alınmıyor hiçbir öğrenci çok abes olmadığı taktirde atılmıyor ben bir öneri yapıyorum konuyu açan kişi ders çalıma alışkanlığım yok dedi ve bende eğer ders çalışamıyorsanız okuludan sonra size dershane ağır gelir bunu tercih edebilirsiniz dedim. Benim dememle kuyuya inecek değil saygınızı toplayın ve kimseyi bu şekilde yargılamayın fanboyluk yaptığım yok keşke sizde biraz doğru konuşabilseydiniz iyi sosyaller :)

Evet ama burada bir tavsiye istiyor rehberlik almak isterse okulun rehberlikleri var zaten. Ama ders calisma aliskanligi olmayan birini gidip dershaneye gondermekmi 🙂↕️🙂↔️

Ortaokul rehberliğinin aslansın yaparsın haricinde ne destek vereceğini düşünüyorsunuz kişi zaten dershaneye kaydolmuş ve ailesinin dershaneden almayacağını belirtiyor bende dershane boş demek yerine duruma uygun çözüm sunuyorum.

Ortaokul rehberliğinin aslansın yaparsın haricinde ne destek vereceğini düşünüyorsunuz kişi zaten dershaneye kaydolmuş ve ailesinin dershaneden almayacağını belirtiyor bende dershane boş demek yerine duruma uygun çözüm sunuyorum.

Çözümünüze karşı çıktığımı düşünmüyorum eğer rahatsız olduysanız kusura bakmayın ben kendimi yanlış ifade etmişimdir. Bizim okulumuzdaki hocalar gayet iyiydi ben bundan yola çıktım dershaneden alınmayacaksa herhangi bir öneride bulunamayız bundan sonrası kişinin kendi disiplini ve kendi yoludur iyi sosyaller.

Kendimi haklı vs çıkarmak istediğimi nereden çıkardınız genelde dershaneler hafta içi 2 hafta sonu 2 veya yeni nesille cuma cumartesi pazar oluyor ve öğrenciler tatillerini veya dinlenme zamanlarını okuldan sonra masalarda geçiriyor:D belki hoşuna gitmeyecek insanlarla beraber olacaklar çünkü dershanelerin populasyonu rezalet hiçbir öğrenci disiplin ile kontrol altına alınmıyor hiçbir öğrenci çok abes olmadığı taktirde atılmıyor ben bir öneri yapıyorum konuyu açan kişi ders çalıma alışkanlığım yok dedi ve bende eğer ders çalışamıyorsanız okuludan sonra size dershane ağır gelir bunu tercih edebilirsiniz dedim. Benim dememle kuyuya inecek değil saygınızı toplayın ve kimseyi bu şekilde yargılamayın fanboyluk yaptığım yok keşke sizde biraz doğru konuşabilseydiniz iyi sosyaller :)
TYT için aldığınız desteği LGS ile kıyaslayıp, bunu ısrarla devam ettirmeniz asıl saygısızlıktır bence. Dinlenme zamanlarını ha ders çalışma masasında geçirmişsin, ha Doping Hafızayla bilgisayar masasında çalışmışsın, aradaki farkı çözemedim. Çevrenizde Doping Hafıza kullanıp yeterince fazla LGS'de başarılı öğrenci sayabilirseniz sizin fikrinizde bence mantıklı olabilir. Fakat kişisel deneyimlerinizi insanlara aktarmaya çalışmanız ironik ve komik.

Çözümünüze karşı çıktığımı düşünmüyorum eğer rahatsız olduysanız kusura bakmayın ben kendimi yanlış ifade etmişimdir. Bizim okulumuzdaki hocalar gayet iyiydi ben bundan yola çıktım dershaneden alınmayacaksa herhangi bir öneride bulunamayız bundan sonrası kişinin kendi disiplini ve kendi yoludur iyi sosyaller.

Hayır rahatsız olmadım sadece ks dershaneden alınamadığını belirttiği için dershane üzerinden tavsiye verdim bana kalsa sadece denemeye girmek için dershane tarzı bir yere kayıt yapmalı geri kalan bir çalışma koçu eşliğinde programlı bir ders burada kullandığı platformun çok önemli olacağını düşünmüyorum (ortalama üstü kendini kanıtlamış platformlardan bahsediyorum)

TYT için aldığınız desteği LGS ile kıyaslayıp, bunu ısrarla devam ettirmeniz asıl saygısızlıktır bence. Dinlenme zamanlarını ha ders çalışma masasında geçirmişsin, ha Doping Hafıza'yla bilgisayar masasında çalışmışsın, aradaki farkı çözemedim. Çevrenizde Doping Hafıza kullanıp yeterince fazla LGS'de başarılı öğrenci sayabilirseniz sizin fikrinizde bence mantıklı olabilir. Fakat kişisel deneyimlerinizi insanlara aktarmaya çalışmanız ironik ve komik.

Kimseye zorla bir şey yaptırdığım yok. Ben kendi deneyimlerimi aktarmaktan başka hiçbir yardım yapamam zaten ben denedim gayet başarılı ve dershaneyide denedim bence yetersiz geliyor dershaneye giden yaklaşık 200 kişi tanıyorum ve bizim öğretmenlerimizde bunları söyledi. Dershaneden çıkan öğrenciler genelde mutsuz oluyor diye ve bende bunları aktardım kusura bakmayın ama yaklaşımınız daha komik ve ironik hatta trajikomik bir yaklaşım ben burada kendi deneyimlerimi anlatmaktan başka ne yapabilirim?

Hayır rahatsız olmadım sadece ks dershaneden alınamadığını belirttiği için dershane üzerinden tavsiye verdim bana kalsa sadece denemeye girmek için dershane tarzı bir yere kayıt yapmalı geri kalan bir çalışma koçu eşliğinde programlı bir ders burada kullandığı platformun çok önemli olacağını düşünmüyorum (ortalama üstü kendini kanıtlamış platformlardan bahsediyorum)

Dediğim gibi bunlar tamamen bir seçenek bunu dediğinde kendilerine zaten ailenizle konuşup bunu çözüme kavuşturabilirsiniz isterseniz dedim ve konuyu bitirdim bir arkadaş hala ısrarcı olsa da 🙂↕️🙂↔️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı