LGS'ye nasıl çalışılmalı?

ygtgndz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba hepinize, 7.sınıfım ilk sınavlar bitti ve ortalamam şu anda 87 ve hiç ders çalışasım gelmiyor. Sınavdan sınava ders başına oturuyorum, sürekli bilgisayar oynamak istiyorum. Bu alışkanlığımı nasıl yenebilirim? Ve LGS'ye nasıl çalışmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hepinize, 7.sınıfım ilk sınavlar bitti ve ortalamam şu anda 87 ve hiç ders çalışasım gelmiyor. Sınavdan sınava ders başına oturuyorum, sürekli bilgisayar oynamak istiyorum. Bu alışkanlığımı nasıl yenebilirim? Ve LGS'ye nasıl çalışmalıyım?

Şu an acele etmene gerek yok 8.sınıf 1.dönem başlangıçı ders çalışmaya başlasan yeter, zaten LGS korkacağın bir sınav değil hiçbir şey bilmesen çalışmasan bile 300 alırsın.

Ailenize söyleyin, şifre koysunlar. 8'de baya işime yaradı bu taktik. Mümkünse 120 soru çözmeden açmasınlar. Zaten bir süre sonra temelli oynamayı bırakıyorsunuz.

Şu an acele etmene gerek yok 8.sınıf 1.dönem başlangıçı ders çalışmaya başlasan yeter, zaten LGS korkacağın bir sınav değil hiçbir şey bilmesen çalışmasan bile 300 alırsın.

Ailenize söyleyin, şifre koysunlar. 8'de bayağı işime yaradı bu taktik. Mümkünse 120 soru çözmeden açmasınlar. Zaten bir süre sonra temelli oynamayı bırakıyorsunuz.

Telefonum şu an yok alacaklar PC'ye nasıl şifre koyulabilir?

1733604700961.png

Şu an netler böyle nasıl yükseltebilirim?

Bu seneyi güzel geçir seneye başlarsınız çalışmaya korkacak bir şey yok 8. sınıf konuları var sadece sınavda seneye çalışmaya başlarsın ortaokul bir daha gelmeyecek.

Fen ve İngilizce ağırlıklı ilerleyeceğim onlar düşük kalmış pazartesiden itibaren deneyeceğim.

Bu arada kendinizide çok fazla kasmayın ortaokulun tadını çıkartın ve ekstra olarak sınava çalışın liseye geçtikten sonra ortaokulu özleyeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı