LGS'ye son 6 gün

Bende Anadolu lisesine gideceğim. Sizce bursada Anadolu liselerinden hangisine gitmeliyim (puanım Max 399)

Ayrıca 300 den 380 e çıkarmam büyük gelişme mi yoksa normal mi?
Bursa liselerini bilmiyorum. Adana liseleri deseydin yardımcı olurdum. Özele sakın gitme. 9. sınıfı özelde geçirdim ve okul şımarık para bebeleriyle doluydu. Bu senemi devlette geçirdim ve son iki senemi devlette geçireceğim.

Bursa liselerini bilmiyorum. Adana liseleri deseydin yardımcı olurdum. Özele sakın gitme. 9. sınıfı özelde geçirdim ve okul şımarık para bebeleriyle doluydu. Bu senemi devlette geçirdim ve son iki senemi devlette geçireceğim.

Meslek lisesine üniversiteden umudumu kesersem gideceğim ama ne olursa olsun Anadolu lisesine gideceğim ve lisede çalışıp YKS de güzel puan alacağım umarım.

Bana göre ben 1 sene çalışıp puanımı 80 puan arttırdım ve bu bana yeter.

İnşallah vallaha ne diyek 😀
Sen sözeli fullemeye bak.

Sözelde inkilap 1 yanlış geri kalan Full Türkçe 3-4-5 yanlış oluyor genelde.

Sayısal da fen 5 yanlış matematik değişiyor.

Mantık sorularına bak bir de bu altı gün içinde günlük 30 paragraf çözüp kitap oku. Kitap olarak Dostoyevski Kumarbaz veya Beyaz Zambaklar Ülkesi’ni öneririm.

@EM1542 lise hakkında soruların veya aklına takılanlar varsa sorabilirsin cevaplarım 😄

Mantık sorularına bak bir de bu altı gün içinde günlük 30 paragraf çözüp kitap oku. Kitap olarak Dostoyevski Kumarbaz veya Beyaz Zambaklar Ülkesi’ni öneririm.
Sizce puanımı iyi yükselttim mi? her gün deneme çözüyorum ayrıca son 3-4 haftadır.

@EM1542 lise hakkında soruların veya aklına takılanlar varsa sorabilirsin cevaplarım 😄
Çevremin kötü olmasından korkuyorum.

Ayrıca yaz tatilinde kitabın yüzüne bakmak istemiyorum çünkü 7. sınıfta 2. dönemden tüm yaz tatili aralıksız 200 soru 8. sınıf 1. dönem 100 soru ve 2. dönem son 1 ay kala MEB kazanım çözdüm daha sonra her gün deneme ve konu anlatımı izliyorum.

Mantık sorularına bak bir de bu altı gün içinde günlük 30 paragraf çözüp kitap oku. Kitap olarak dostoyevski kumarbaz veya beyaz zambaklar ülkesi'ni öneririm.

Bende önceden LGS'ye girdim hiç stres olmadım hatta aradayken arkadaşlarımızla soruları bile konusmuyorduk sohbet ediyorduk. Vallahi ben bir de dershaneye gittim 8.sınıfta 100'den fazla deneme yapmışlardır bize. Artık kafam patlayacaktı neyse ki LGS'ye girdimde kurtuldum. Relaxss 😉

Son 1 2 gün çalışmayın diyorlar bence deneme cözüp konuları gözden geçirmesi mantılı, stres konusunda katılıyorum İyi sosyaller
Yok öyle bir şey bakın sabah kalktığınızda 10 matematik 10 parağraf 10 fen çözün zihniniz açılsın daha iyi olur benden söylemesi

Bende önceden LGS'ye girdim hiç stres olmadım hatta aradayken arkadaşlarımızla soruları bile konusmuyorduk sohbet ediyorduk. Vallahi ben bir de dershaneye gittim 8.sınıfta 100'den fazla deneme yapmışlardır bize. Artık kafam patlayacaktı neyse ki LGS'ye girdimde kurtuldum. Relaxss 😉

Harbi benim olduğum dershanede haftalık 2 deneme falan oluyordu sonra relaxsss.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı