LGS'ye son 6 gün

Biz LGS bitince sınav ile ilgili konuşanı gruptan atmaya karar verdik, herkes onayladı.

Bende önceden LGS'ye girdim hiç stres olmadım hatta aradayken arkadaşlarımızla soruları bile konusmuyorduk sohbet ediyorduk. Vallahi ben bir de dershaneye gittim 8.sınıfta 100'den fazla deneme yapmışlardır bize. Artık kafam patlayacaktı neyse ki LGS'ye girdimde kurtuldum. Relaxss 😉

Ayrıca yaz tatilinde kitabın yüzüne bakmak istemiyorum çünkü 7. sınıfta 2. dönemden tüm yaz tatili aralıksız 200 soru 8. sınıf 1. dönem 100 soru ve 2. dönem son 1 ay kala MEB kazanım çözdüm daha sonra her gün deneme ve konu anlatımı izliyorum.
Bakma bakma ben LGS sınavı bittikten sonra tüm kitapları bahçeye indirip mangal kömürü olarak kullandım. Sen de yak benim gibi hiçbirşey kalmasın ortada.

Ben yaz tatilinde puanım ne olursa olsun umurumda değil sadece bu sene yapamadıkları 3 ay içinde yapacağım sabahlamak dahil sizce uyku felci geçirir miyim?

Bakma bakma ben LGS sınavı bittikten sonra tüm kitapları bahçeye indirip mangal kömürü olarak kullandım. Sen de yak benim gibi hiçbir şey kalmasın ortada.

Ben babam bir tane kitap aldı ama hangisine yetişeceğimi bilmediğimden onu yapmayı unuttum PC'den yaptım diyeceğim ama PC de yarısını filan yaptım LGS bitmeden hemen önce o kitabı çöpe atacağım hem babam da unuttu o kitabı.

Ben yaz tatilinde puanım ne olursa olsun umurumda değil sadece bu sene yapamadıkları 3 ay içinde yapacağım sabahlamak dahil sizce uyku felci geçirir miyim?
Dur bir dakika geçirir miyim?

Eğer geçireceksem hayal gücüm ile istediğimi yapabilir miyim yoksa halüsinasyon filan mı göreceğim?

Evet daha mantıklı ama kime? Hatta bizim arkadaş var ona veririm o çözer almazsa bilemem.
Ama sana naçizane tavsiyem, ortaokulun son günlerini güzel geçir. Lise sandığın kadar güzel bir yer değil. Lisede biz sınavlara girmiyoruz; sınavlar bize giriyor 😁

Onu bunu boş verin de uyku felci sabahladığım için geçirir miyim yardım edin ben kendimi sakinleştiririm ama fısıldamalar çok korkutur ayrıca uyku felci sırasında göz kapatabiliyor muyum?

Ama sana naçizane tavsiyem, ortaokulun son günlerini güzel geçir. Lise sandığın kadar güzel bir yer değil. Lisede biz sınavlara girmiyoruz; sınavlar bize giriyor 😁

Ben arkadaşlarımla vakit geçiriyorum LGS'yi sevdir et zaten abim çok iyi bir liseye gitti ama çalışmadığından 1 sene mezuna kaldı puanı da çok kötüydü onun yerine gitti 1 sene hayvan gibi 10 saat çalıştı şu an diş hekimliği okuyor.

Önemli olan iyi bir liseye gitmek değil lisede çalışmak ( lisenin iyi olması da biraz önemli).

Ayrıca ama kuzenlerim ve annem çok zeki olduğu için beni 8. sınıf kuzenimle kıyasladılar ben günde 150 soru zor çözüyorum onlar günde aralıksız 6 ay 200 soru çözdürdüler şu an hiç ders yapmak istemiyorum ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı