Lian Li O11 dynamic EVO kasaya hangi fanlar takılmalı?

Hocam haklısınız fakat laptoptan geçeceğim için minimum 10k monitör masrafım var. Onun dışında alacağım ekipmanlar, hepsi kablosuz(kulaklık, klavye, mouse),mikrofon ve webcam. Hiçbirinden de ödün vermek istemiyorum açıkçası çıkmaza girdim :D
Ödün ver demedim ki sadece sonra al. :) 10 k monitör ama diğer ekipmanlar da bi 10-15k tutar herhalde. Hesaplamasını yapmışsındır zaten sadece ertelersen 4080 alırsın belki diye dedim. Arabanın motoru kasası iyi olsun tekerlekleri takarsın sonra 😃

Ödün ver demedim ki sadece sonra al. :) 10 k monitör ama diğer ekipmanlar da bir 10-15k tutar herhalde. Hesaplamasını yapmışsındır zaten sadece ertelersen 4080 alırsın belki diye dedim. Arabanın motoru kasası iyi olsun tekerlekleri takarsın sonra 😃

Ahahahhahaha güzel bir benzetmeydi dediğinizi yapabilirim. O zaman 4080 önerinizi alayım sizden. En ucuz 4080 Gainward Phantom olması lazım.

Ahahahhahaha güzel bir benzetmeydi dediğinizi yapabilirim. O zaman 4080 önerinizi alayım sizden. En ucuz 4080 Gainward Phantom olması lazım.
Şu an canlı Gainward Phoenix 4080 fotosu çekiyorum sana :D sağolsun Asus BIOS update sonrası DRAM uyarısı verdi 3 saattir uğraşıyorum sistemi açmaya ama başardım :D

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 81
Şu an canlı Gainward Phoenix 4080 fotosu çekiyorum sana :D sağ olsun ASUS BIOS Update sonrası DRAM uyarısı verdi 3 saattir uğraşıyorum sistemi açmaya ama başardım :D

Hocam bayağı iyi dizmişsiniz sistemi çok hoş duruyor. Ne zaman ve kaç TL'ye aldığınızı sorabilir miyim? Sanırım 4080 alırsam neredeyse aynı sistemi almış olacağız :D

Hocam bayağı iyi dizmişsiniz sistemi çok hoş duruyor. Ne zaman ve kaç TL'ye aldığınızı sorabilir miyim? Sanırım 4080 alırsam neredeyse aynı sistemi almış olacağız :D
Ben parça parça dizdim ilk sistemim RX580 Ryzen 2600X parçaları vardı. Sana önerdiğim şekilde o zamandan bu zamana dizdim. Sonra sattım 2080 Süper aldım 3600X e geçtim 2080S sattım 4080 geçtim. Ondan önce işlemciyi güncellemiştim ama 3-5 ay aralıklarla. En son 5900X aldım. Acele etmeden uygun fiyat denk getirerek topladım. Fanlar mesela 3lü set 2300₺ almıştım. 4080 tam 30 bin ₺ :) en eskisi RAMler, m2 SSD ve Güç Kaynağı. 850W Corsair Gold aldım tek seferde şimdi kafam rahat.

Ben parça parça dizdim ilk sistemim RX580 Ryzen 2600X parçaları vardı. Sana önerdiğim şekilde o zamandan bu zamana dizdim. Sonra sattım 2080 Super aldım 3600X e geçtim 2080S sattım 4080 geçtim. Ondan önce işlemciyi güncellemiştim ama 3-5 ay aralıklarla. En son 5900X aldım. Acele etmeden uygun fiyat denk getirerek topladım. Fanlar mesela 3'lü set 2300₺ almıştım. 4080 tam 30 bin ₺ :) en eskisi RAM'ler, M.2 SSD ve Güç Kaynağı. 850W Corsair Gold aldım tek seferde şimdi kafam rahat.

Bayağı bir emek harcamışsınız anlaşılan, ekran kartından memnun musunuz peki? CW sıcaklık gibi problemleri var mıdır?

Bayağı bir emek harcamışsınız anlaşılan, ekran kartından memnun musunuz peki? CW sıcaklık gibi problemleri var mıdır?
Aynen öyle oldu yavaş yavaş elime para geçtikçe dizdim. Karttan Aşırı memnunum zaten estetik olarak çok şık benim ilk önceliğim güzel görünmesi. Render işleri yaptığın için neredeyse her şeyi karşılıyor. Isındığını da görmedim sessiz çalışıyor. Alalı bi 6-7 ay olmuştur. :)

Aynen öyle oldu yavaş yavaş elime para geçtikçe dizdim. Karttan aşırı memnunum zaten estetik olarak çok şık benim ilk önceliğim güzel görünmesi. Render işleri yaptığın için neredeyse her şeyi karşılıyor. Isındığını da görmedim sessiz çalışıyor. Alalı bir 6-7 ay olmuştur. :)

İyi günlerde kullanın hocam ay sonu toplamayı düşünüyorum sistemi bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı