4 -5 aydır mı kullandın? Oha. Ben 1 saat dayanamadım.
Yetersiz olduğu ve performans sorunları olduğu tarafları çok ondan kullanamıyorum.Dayanamayacak bir şey yok Linux gayet kolay ve güzel bir sistem. Benim de 3. ayım şu anda.
Yetersiz olduğu ve performans sorunları olduğu tarafları çok ondan kullanamıyorum.
Desteklenmeyen programlardan ötürü yetersiz ve portable uygulamalarda sorun çıkartıyor. Mesela ben Brave'in eski bir sürümünü Windows'ta rahat kullanırken, aynı sürümü Linux'ta kullanırken sorun yaşıyorum, sürekli güncelle uyarısı veriyor. Windows'ta vermiyor.Yetersiz olduğu falan yok. Desteklenmeyen program kullanıyorsan bilemem.
Desteklenmeyen programlardan ötürü yetersiz ve portable uygulamalarda sorun çıkartıyor. Mesela ben Brave'in eski bir sürümünü Windows'ta rahat kullanırken, aynı sürümü Linux'ta kullanırken sorun yaşıyorum, sürekli güncelle uyarısı veriyor. Windows'ta vermiyor.
Yetersiz olduğu
Benim için yetersiz olduğu
Evrensel yetersizlik olduğu ortada. Oyunlar, ofis yazılımları falan neyse. Benim ki de makul, programların eski sürümleri kullanmakta sıkıntı yaşatıyor işte.Çok soesifik sorunlarınız var o yüzden bir şey diyemem. Herkes Brave'in eski sürümünü kullanmak veya portable uygulama kullanmak zorunda değil. Ancak yine de
Demek yerine
Diyebilirsiniz.
Evrensel yetersizlik olduğu ortada. Oyunlar, ofis yazılımları falan neyse. Benimki de makul, programların eski sürümleri kullanmakta sıkıntı yaşatıyor işte.
Bu kanıya varamayacak kadar az kullanmışsınız neden hala inatlaşıyorsunuz. Yıllardır Linux kullanıyorum cihazlarımda saçma sapan geliştirici eksiklikleri harici uygulamalarda sıkıntı yaşamadım.
Witcher 3 oynuyorum oyun durduk yere çöküyor. Gidiyorum Windows'ta oynuyorum aynı savei aynı ayarlar ile yine çöküyor.
Brave'in eski sürümü diyorsunuz mesela eğer LTS değilse ki bildiğim kadarı ile bravde LTS sürümü yok tarayıcında olmasını geçtim herhangi bir yazılımda eski bir sürümü kullanmak akıl karı değil en başta.
Ve eski sürümlerde kullanmaktan bahsediyorsunuz eski uygulamaları Wine Windows'tan daha iyi çalıştırıyor maalesef pencereye taş sıçradı.
Eğer evrensel bir yetersizlik olduğunu düşünüyorsanız snap ve flathub kullanmanızı şiddetle öneriyorum. Bu ağrıya parolla yaklaşmak olmayacaktır.
Ayrıca evrensel eksiklik ne? Uygulamaların Linux portlarının yayınlamaması mı? Cevabım evetse şimdiden söyleyeyim o geliştiricinin sorunu.
Eğer gerçek bir evrensel eksiklik görmek istiyorsan git bir MacBook al. Asıl o zaman ne üdüğü belirsiz uygulamalarını kullanamayacağın bariz ortada.
Ve insanların kullandığı işletim sistemi Windows olmak zorundaymış gibi bakıyorsunuz biraz farklı açıdan bakıp Windows'un bizim için gereksiz olduğunun farkına varıp rahatsız edici cevapalar yerine teşvik edici çözüm odaklı cevaplar verirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.