Linux dağıtımı önerisi

Haklısın yemin ediyorum sabır duygum olmasa bu bilgisayarı yaşatmazdım. Linux Mint kurdum pişmanım Windows'tan daha beter. 2 saat açılma ekranının gelmesini bekliyorum. Adamakıllı uygulama indiremiyorum. Leş gibi bir arayüzü var. Hafif ve kullanışlı sistem yeterde artar ben bunu öğrendim... Parlaklık ayarı bile yapılmıyor gidip komutlarla hallediyorum. Kali'den farkı yok... Kali bundan daha güzel grafiksel arayüze sahiptir... Her gün uyarı mesajı atıyor o bozuldu bu bozldu diye az önce attım apt sistemi bozulmuş. Bu mesajı bile zaman aşımlı bir şekilde yazıyorum cümleyi tamamlıyorum bilgisayar anca işliyor. Çok kaynak pil mil tüketmiyorlar dediler maşallah ytost makinasına döndü bilgisayar. Tost basacam yakında... Yazıklar olsun Linux Mint'e, şimdi de mouse bozuldu. Oynatıyom oynatıyom Firefox sekmesinin içinde yok oluluyor falan abi önermiyorum. Linux'u hayatımdan silmek için çok nedenim var. Üşengeç değilim bunun yüzünden üşengeçlik ruhumu yeniden geri uyandıracağım...
Hocam maşallah neler yaşamassınız öyle. :D Bence iso dosyanız falan bozuk bu kadar hata yaşamanız normal değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı