Linux dağıtımı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir git işine anca oyun bilgisayarlarına linux kurarsınız zaten 16 gb rama linux kurmak mantık lı mı cidden windows kur daha iyi hem linux kuracaksan niye pahalı bir bilgisayar alırsın ki linuxta zaten herhangi bir bir oyunu oynayamazsın
Linux'ta oyun oynanamazmış. Buna ancak gülerim. 🤣 Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca haliyle böyle oluyor. Şu anda Linux'ta binlerce oyun desteklenmekte. Tarayıcısının içine bile kod yerleştirip neye baktığını gören bir işletim sistemini kullanmayı içine sindirebiliyorsan sen kullan. Daha iyi bir Windows deneyimi adı altında Recall getiriyorlar. Yersen..

Linux'ta oyun oynanamazmış. Buna ancak gülerim. 🤣 bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca haliyle böyle oluyor. Şu anda Linux'ta binlerce oyun desteklenmekte. Tarayıcısının içine bile kod yerleştirip neye baktığını gören bir işletim sistemini kullanmayı içine sindirebiliyorsan sen kullan. Daha iyi bir Windows deneyimi adı altında recall getiriyorlar. Yersen.

Kardeşim 1 gram bilgin yok konuşma Windows'u daha çok oyun desteği var zaten anca Linux'ta internette gezersin oyunlar kasıyor. Açsa bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 1 gram bilgin yok konuşma Windows'u daha çok oyun desteği var zaten anca Linux'ta internette gezersin oyunlar kasıyor. Açsa bile.
Sende kaç gram bilgi var söyle de bilelim. Ben kasmıyor diyorsam kasmıyordur. Hayatında kullanmamış sağdan soldan okuduğu şeylerle burada biliyorum ayakları yapmayı bırak. Kendini gülünç duruma düşürüyorsun. Diğer yazdıklarıma zaten cevap verememişsin.

Beğen seç sonra oynadığımı paylaşayım.
1734095966299.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı