Linux dağıtımı önerisi

Hocalarım biraz bakındım bir Zorin OS'yi deneyeceğim.

Linux Mint kurdum ben çok memnunum. Cinnamon sürümünü kur çok kötü bir sistemin yoksa. Xfce çok eski görünüyor senin eski görünüyor dediğin Xfce'dir yüksek ihtimalle.
Performansı windowsa göre nasıl hocam?

Hocalarım biraz bakındım bir Zorin OS'yi deneyeceğim.

Performansı Windows'a göre nasıl hocam?

Ne yalan söyleyeyim ben istediğim hızı alamadım. Windows'tan hızlı ancak o kadar abarttıkları kadar Linux sistemi uçurur falan değilmiş. Benim sistemim iyi değil yani biraz yetersiz Cinnamon için Xfce önerdiler ancak ben Xfce eski görünüyor diye Cinnamon kurdum. Pişmanda değilim Windows'ta aşırı çok takılma yaşıyordum şu an takılmalar geçti. Açılması biraz uzun sürüyor tek şikayetim o. Merak ettiğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz. Ancak kafanız takılmasın bence Windows'tan daha iyi görünüyor Cinnamon eski değil.

Günlük kullanım işlerimi hızlı hallediyim yeterli.

Office açısından sıkıntı yaşayabilirsin. Bana göre OpenOffice ve LibreOffice pek kullanışlı değil. Yine de tercih senin. İkisini de deneyimledim.

Diğer günlük işler için bir şey diyemem ama özellikle Office konusunda sorun yaşaman olası.

Office açısından sıkıntı yaşayabilirsin. Bana göre openoffice ve LibreOffice pek kullanışlı değil. Yine de tercih senin. İkisini de deneyimledim.

Diğer günlük işler için bir şey diyemem ama özellikle Office konusunda sorun yaşaman olası.

Office 3 4 ayda bir genelde sunum hazırlamak için kullandıgım bir şey olmasa da olur.

Ne yalan söyleyeyim ben istediğim hızı alamadım. Windows'tan hızlı ancak o kadar abarttıkları kadar Linux sistemi uçurur falan değilmiş. Benim sistemim iyi değil yani biraz yetersiz Cinnamon için Xfce önerdiler ancak ben Xfce eski görünüyor diye Cinnamon kurdum. Pişmanda değilim Windows'ta aşırı çok takılma yaşıyordum şu an takılmalar geçti. Açılması biraz uzun sürüyor tek şikayetim o. Merak ettiğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz. Ancak kafanız takılmasın bence Windows'tan daha iyi görünüyor Cinnamon eski değil.

Hocam peki oyun konusunda memnun musunuz?

Peki duyduguma göre arayüz çok eskiymis az kisilestirme özelligi varmıs sorun oldu mu hocam?

Hocam sizin dediğiniz galiba Xfce. Cinnamon hiç eski değil hatta bayağı modern olduğunu düşünüyorum. Xfce'yi düşük sistemli için öneriyorlar çok eski ancak bayağı hızlıymış. Cinnamon'da daha modern ama daha yavaş Xfce'ye göre. Bayağı bir özelleştirme var. Linux'un en sevdiğim yanı bu galiba çok fazla özelleştirme seçeneği var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı