Linux Dağıtımı Önerisi

Peki hangi dağıtım olursa olsun, Macbook cihazların MacOS üzerinde 7-8-10 saat görebildiği gibi bir şey görebilir miyim? Yani ayarlamalar yapılırsa pil ömrünü uzatabilir mi Linux ? Deepin OS için örneğiniz varsa merak ediyorum @Mr.Acar

Xubuntu öneririm hem sistemden harcamıyor hemde kişiselleştirmeye çok uygun.

oVlGpQ.png

Son düzenleme:
XFCE'yi çok seviyorum, çok güzel kişiselleştirilebiliyor ama yeni başlayan birisi bu kişiselleştirmeleri yapamazsa biraz eski, hantal bir görüntü olabilir. Mint deneyebilirsiniz, harikadır. Manjaro deneyebilirsiniz, biraz farklı bir macera olur. Pardus'un yeterli desteği alabildiğini düşünmüyorum, sorunlarınıza çözüm bulmanız sıkıntı olabilir.

Ben Ubuntu'dan başka Linux kullanamayan bir adamım bilmiyorum şu zamana kadar ek olarak Kali Linux, Linux Mint ve Elementery OS kullandım fakat hepsini türlü sebeplerden dolayı bıraktım. Pardus kurmayı düşünüyorum Rürk işletim sistemi olduğu için fakat XUbuntu'yu da öneriyorlar siz ne önerirsiniz? Ubuntu'dan vazgeçmeli miyim ?
Dipnot: Diske temiz kurulum yapacağım. Ubuntu'daki veriler önemli değil.

Pardus Türk işletim sistemi değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı