Linux demek gizlilik mi demek?

Manjaro KDE bana sormadan yüklediğim anda raporlamayı kendisi kapatmış :) . Şimdi konudan sonra kontrol ettim, aldığı çoğu şey bilgisayarım hakkında olan bilgiler. Windows zaten bunların 2 katını falan alıyordur :) .
Hemen açtım feedback özelliğini ki Manjaro kde de kendini geliştirsin. Donate yapamadığım için en azından bunu yapayım.
Evet bu özellikleri bende açıyorum zaten windows kadar toplamıyorlar hata raporlarını falan topluyorlar zaten bunu yapmaları gayet iyi bunu yaptıkları zaman önümüze daha iyi bir dağıtım getirebiliyorlar bu özelliklerle. Bu yüzden bende açıyorum bir katkım olsun diye. :)

Manjaro kde bana sormadan yüklediğim anda raporlamayı kendisi kapatmış :) . Şimdi konudan sonra kontrol ettim, aldığı çoğu şey bilgisayarım hakkında olan bilgiler. Windows zaten bunların 2 katını falan alıyordur :) .
Hemen açtım feedback özelliğini ki Manjaro kde de kendini geliştirsin. Donate yapamadığım için en azından bunu yapayım.

Hocam Feedback'ı nereden açıyoruz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı