Linux için Zoom uygulamasını Türkçe çeviri çalışmalarım başladı!

Aslında açık kaynak sayılır ama sadece para verenler SDK'sına erişebiliyor. EBA gibi.

Sen nasıl edit kısmına geçtin yani neyi seçtinde dil düzenleme kısmına girdin.
Dur verdiğin SDK'yı deneyeceğim.

Sen nasıl edit kısmına geçtin yani neyi seçtinde dil düzenleme kısmına girdin.
Aslında yazıda bahsetmiştim ama tekrar anlatayım. /opt/zoom/ , Zoom'un kurulu olduğu dizin. Ben bu dizinde gezinirken translations (çeviriler) adlı klasörü gördüm. İçinde çeviri dosyaları vardı. Bunları da şimdi Türkçe diline çeviriyorum.

Aslında yazıda bahsetmiştim ama tekrar anlatayım. /opt/zoom/, Zoom'un kurulu olduğu dizin. Ben bu dizinde gezinirken translations (çeviriler) adlı klasörü gördüm. İçinde çeviri dosyaları vardı. Bunları da şimdi Türkçe diline çeviriyorum.

Şimdi deli sinir olacaksınınız ama opt/zoom/ nerede ben arama kısmından Zoom'a sağ tıklayıp konumunu aç diyorum mesela C:\Users\User\AppData\Roaming\Zoom atıyor.

Şimdi deli sinir olacaksınınız ama opt/zoom/ nerede ben arama kısmından Zoom'a sağ tıklayıp konumunu aç diyorum mesela C:\Users\User\AppData\Roaming\Zoom atıyor.
Dostum başlığı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın istersen alıntılayayım.

Linux için Zoom uygulamasını Türkçe çeviri çalışmalarım başladı!​

Yani şu anlık Linux için.

Elinize sağlık bekliyoruz ama keşke Windows içinde yapsaydınız.
Windows için olmasını ben de isterdim ama Windows'taki dil dosyalarına ulaşamadım ya da dil dosyası yok. Linux'ta ise çevirmek için kendi uygulaması bile var.

Şimdi bu çeviri işini bitirdiğiniz zaman biz güncelleme ile otomatik olarak mı bu dil paketini alacağız, yoksa siz dil dosyasını bu başlık altına yükleyeceksiniz ve biz klasörün içine atıp mı yapacağız?

Eğer bu işe zamanınızı ayıracaksanız bence Zoom ile iletişime geçip hem Windows'a hem de Linux'a resmi olarak dil eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Bir de bu kadar uğraşıyorsunuz ama sizden ufak bir ricam var. Lütfen Chicken Translate yapmayın. Biraz daha yerelleştirme yapın. Şimdiden emekleriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı