- Makaleler
- 1
LoL önceden açıyordu ama anti cheat desteği gelince maalesef açılmamaya başladı.
Hiçbir türlü açamaz mıyım LoL'ü? Ve benchmark testlerine baktığımda Linux 15-30 FPS daha az veriyor.
LoL önceden açıyordu ama anti cheat desteği gelince maalesef açılmamaya başladı.
Hiçbir türlü açamaz mıyım LoL'ü? Ve benchmark testlerine baktığımda Linux 15-30 FPS daha az veriyor.
Sorun yok gibi: yüklendiğinde oyun testini de yaparım.
Oynanıyor be kardeşim hem de nasıl dur şimdi video atacam Linux Gaming bölümüne diyeSorun yok gibi: yüklendiğinde oyun testini de yaparım.
![]()
Hangi dağıtım hocam? Ve wine ile mi açıyorsunuz?
Evet wine'ın en son yaması aynı şekilde dxvk ve dx12 (vkd3d)'nin en son yamaları. Dağıtım yaklaşık 2 yıldır kullandığım Arch Linux KDE. Tüm ayarlar full 121 FPS mangohud ile stabil obs-studio ile videosunu çekip atacam.Hangi dağıtım hocam? Ve wine ile mi açıyorsunuz?
Evet Wine'ın en son yaması aynı şekilde dxvk ve DX12 (vkd3D)'nin en son yamaları. Dağıtım yaklaşık 2 yıldır kullandığım Arch Linux KDE. Tüm ayarlar Full 121 FPS MangoHud ile stabil OBS-Studio ile videosunu çekip atacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.