Ram de sorun yok hocam.@XOXad2 hocam, yine donarsa RAM testinden sonra bir de Fedora deneyin. Fedora'da belki bu sorun olmayabilir.
Acaba sorun UBUNTU tabanlı dağıtımlarda olabilir mi ?@XOXad2 hocam, yine donarsa RAM testinden sonra bir de Fedora deneyin. Fedora'da belki bu sorun olmayabilir.
Malesef hocam fedora denemesi de FAİL oldu.@XOXad2 hocam, yine donarsa RAM testinden sonra bir de Fedora deneyin. Fedora'da belki bu sorun olmayabilir.
Hocam attığınız iso ile denedim yaklaşık 4050dk açık kaldı sorun olmadı.@XOXad2 RAM'leri test edince sorun çıkmadı da sorun yok mu yoksa sorun olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Fedora Red Hat tabanlı bir dağıtım sorunun dağıtımın tabanıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Biraz araştırma yaptım pop os diye bir şey varmış Daha önce görmüştüm intel uyumluluk seviyesi yüksekmiş bir de onu deneyeceğim hayırlısı bakalım. Ondan önce mint kurdum sıkıntısız fakat sonra gene wifi bağlayınca gitti.@XOXad2 RAM'leri test edince sorun çıkmadı da sorun yok mu yoksa sorun olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Fedora Red Hat tabanlı bir dağıtım sorunun dağıtımın tabanıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Hocam, sisteminiz UEFI mi, Windows UEFI mi kurulu legacy mi, Linux'ları UEFI mi kurdunuz legacy mi?
Eğer bilgisayar açılırken Windows logosu yerine bilgisayar logosu geliyorsa sisteminiz UEFI'dir.
Ventoy'u açtığınız sol altta UEFI yazıyorsa Ventoy UEFI açılmıştır.
Malesef hocam özenle kontrol ettim onları.@XOXad2 Linux'u UEFI kurduğunuzdan emin olun. Belki Ventoy'u UEFI yapmamış olabilirsiniz, bu belki Windows'ta sorun oluşturmaz ama Linux'ta oluşturabilir.
Biraz araştırma yaptığım. Sizin cihazınız HP ubuntunun veya linux un desteklendiği markalar içerisinde ( dell ve lenovo da vardı) Belki benim sistemim olmöadığı için olabir.@XOXad2 Linux'u UEFI kurduğunuzdan emin olun. Belki Ventoy'u UEFI yapmamış olabilirsiniz, bu belki Windows'ta sorun oluşturmaz ama Linux'ta oluşturabilir.
@XOXad2 UEFI yarine legacy kurmayı denediniz mi? Belki bu çözebilir.
Peki hocam dedikleri doğru mu pop os in intel ile bir uyumluluğu söz konusu mu ?@XOXad2 UEFI yarine legacy kurmayı denediniz mi? Belki bu çözebilir.
@XOXad2 UEFI yarine legacy kurmayı denediniz mi? Belki bu çözebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.