Burda mısınız hocam ?@XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan.
Fedorayı tekrar denedim maalesef gene olmadı. Şimdi ise garuda yı yazdırıyorum sonra da onu da deneyeceğim. Bir sıkıntı olur ise yazarım.@XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan.
Hocam çok ama çok üzülerek söylüyorum. Arch linux da da aynı wifi ile ethernet baağlayınca kompla donuyor.@XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan.
@XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan.
@XOXad2 siz yine de birkaç kez yeniden başlatın ne olur ne olmaz.
Sadece başta GRUB ekranı geliyor o hep gelecek mi yoksa gelmeden oluyor mu?
@XOXad2 Windows'un yanına kurduysanız gelecek, gelmesi lazım.
Sağolun. Teşekkur ederim.Gözükmemesi için ayarlanabilir konu açın yardımcı olunur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.