Linux kurulumunda Wi-Fi bağlayınca sistem donuyor

• Konuyu başlatan XOXad2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 85
  • Görüntüleme 3.216
@XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan.

@K.Makise Garuda Linux GNOME deneyeceğim hocam. Sanırım Arch tabanlı değil mi yanılmıyorum?

@XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan.
Burda mısınız hocam ?

Fedorayı tekrar denedim maalesef gene olmadı. Şimdi ise garuda yı yazdırıyorum sonra da onu da deneyeceğim. Bir sıkıntı olur ise yazarım.

Hocam çok ama çok üzülerek söylüyorum. Arch linux da da aynı wifi ile ethernet baağlayınca kompla donuyor.

Son düzenleme:
@XOXad2 hocam donup kapatıp açınca yine mi donuyor. Böyle sürekli sürekli mi donuyor.

Başka bir USB ile mi deneseniz acaba.

Hocam! Müjdemi isterim. Elementary OS kurdum. Sorunsuz her şey çalışıyor. Çok mutluyum. Emeğinize sağlık. Wi-Fi'da bağlı, sıkıntısız artık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı