K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #71 @XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan.
@XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan.
XOXad2 Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #72 @K.Makise Garuda Linux GNOME deneyeceğim hocam. Sanırım Arch tabanlı değil mi yanılmıyorum? K.Makise dedi: @XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan. Genişletmek için tıkla... Burda mısınız hocam ? K.Makise dedi: @XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan. Genişletmek için tıkla... Fedorayı tekrar denedim maalesef gene olmadı. Şimdi ise garuda yı yazdırıyorum sonra da onu da deneyeceğim. Bir sıkıntı olur ise yazarım. K.Makise dedi: @XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan. Genişletmek için tıkla... Hocam çok ama çok üzülerek söylüyorum. Arch linux da da aynı wifi ile ethernet baağlayınca kompla donuyor. Son düzenleme: 10 Ekim 2024
@K.Makise Garuda Linux GNOME deneyeceğim hocam. Sanırım Arch tabanlı değil mi yanılmıyorum? K.Makise dedi: @XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan. Genişletmek için tıkla... Burda mısınız hocam ? K.Makise dedi: @XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan. Genişletmek için tıkla... Fedorayı tekrar denedim maalesef gene olmadı. Şimdi ise garuda yı yazdırıyorum sonra da onu da deneyeceğim. Bir sıkıntı olur ise yazarım. K.Makise dedi: @XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan. Genişletmek için tıkla... Hocam çok ama çok üzülerek söylüyorum. Arch linux da da aynı wifi ile ethernet baağlayınca kompla donuyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #73 @XOXad2 hocam donup kapatıp açınca yine mi donuyor. Böyle sürekli sürekli mi donuyor. Başka bir USB ile mi deneseniz acaba.
@XOXad2 hocam donup kapatıp açınca yine mi donuyor. Böyle sürekli sürekli mi donuyor. Başka bir USB ile mi deneseniz acaba.
XOXad2 Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #74 K.Makise dedi: @XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan. Genişletmek için tıkla... Hocam! Müjdemi isterim. Elementary OS kurdum. Sorunsuz her şey çalışıyor. Çok mutluyum. Emeğinize sağlık. Wi-Fi'da bağlı, sıkıntısız artık. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2024
K.Makise dedi: @XOXad2@xoxad2 son olarak bir de Arch deneyin hocam ama internetten nasıl kurulduğuna bakın derim, ya da sosyalde konusu varsa oradan. Genişletmek için tıkla... Hocam! Müjdemi isterim. Elementary OS kurdum. Sorunsuz her şey çalışıyor. Çok mutluyum. Emeğinize sağlık. Wi-Fi'da bağlı, sıkıntısız artık.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #75 @XOXad2 siz yine de birkaç kez yeniden başlatın ne olur ne olmaz.
XOXad2 Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #76 K.Makise dedi: @XOXad2 siz yine de birkaç kez yeniden başlatın ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Başlattım hocam merak etmeyin. Sadece başta GRUB ekranı geliyor o hep gelecek mi yoksa gelmeden oluyor mu? Ayrıca biraz inceledim Wi-Fi surucusu olarak RTL8821CE-dkms adlı bir sürücü kurmuş.
K.Makise dedi: @XOXad2 siz yine de birkaç kez yeniden başlatın ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Başlattım hocam merak etmeyin. Sadece başta GRUB ekranı geliyor o hep gelecek mi yoksa gelmeden oluyor mu? Ayrıca biraz inceledim Wi-Fi surucusu olarak RTL8821CE-dkms adlı bir sürücü kurmuş.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #77 @XOXad2 Windows'un yanına kurduysanız gelecek, gelmesi lazım.
XOXad2 Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #78 K.Makise dedi: @XOXad2 Windows'un yanına kurduysanız gelecek, gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Windows'un yanına kurmadım.
K.Makise dedi: @XOXad2 Windows'un yanına kurduysanız gelecek, gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Windows'un yanına kurmadım.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Çözümler 37 10 Ekim 2024 #79 XOXad2 dedi: Sadece başta GRUB ekranı geliyor o hep gelecek mi yoksa gelmeden oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözükmemesi için ayarlanabilir konu açın yardımcı olunur.
XOXad2 dedi: Sadece başta GRUB ekranı geliyor o hep gelecek mi yoksa gelmeden oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözükmemesi için ayarlanabilir konu açın yardımcı olunur.
XOXad2 Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #80 K.Makise dedi: @XOXad2 Windows'un yanına kurduysanız gelecek, gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Flatpack uygulaması ne oluyor hocam? Mağazada olmayan uygulamaları oradan yukle diyor da bana. mashiro dedi: Gözükmemesi için ayarlanabilir konu açın yardımcı olunur. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Teşekkur ederim.
K.Makise dedi: @XOXad2 Windows'un yanına kurduysanız gelecek, gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Flatpack uygulaması ne oluyor hocam? Mağazada olmayan uygulamaları oradan yukle diyor da bana. mashiro dedi: Gözükmemesi için ayarlanabilir konu açın yardımcı olunur. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Teşekkur ederim.