Linux Mint 17.1 Rebecca Cinnamon ve Mate

Bir inceleme daha ...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

arkadaşlar öncelikle teşekkürler
flash disci fat32 ile formatlayıp unetbooting ile linuxmint mate 32bit iso dosyasını winmd5sum ile kontrol ettim doğru kodlu olduğunu tespit ettim. ama ön yüklemeyi win8 kullandığım pc de biostan ön yükleme 1. yi çıkarılabilir disc yaptım. hatta yeniden başlarken f8 ile flash disc seçip devam ediyorum
enterlediğimde şu ifade geliyor yükleme başarısız.
lütfen yardım ediniz.
syslinux 4.03.2010-10-22 chs copyright...
ERROR: no configuration file found
no DEFAULT or UI configuration directive found!
boot:

geliyor ve hiçbir işlem yapmıyor. hatayı nerede yapıyorum acaba.

teşekkürler ama hep aynı hatayı veriyor
syslinux 4.03.2010-10-22 chs copyright...
ERROR: no configuration file found
no DEFAULT or UI configuration directive found!
boot:

Başlangıç ayarlarını değiştirip deneyin. Sistem UEFI ise onun içinde internette örnek kurulumlar var.

tmm teşekkürler
sanırım usb den kaynaklı idi
win7 win8 kurulumunda sorun yapmıyordu.
tekrar hp ve diğer farklı usb fat32 formatlamasından sonra
PC Universal-USB-Installer-1.9.5.9 ile kurulumu kabul etti, hem linux mint ve hemde ubuntu yu denedim.
Ancak acemi olduğumdan vede acele ettiğimden hdd yi komple sildim. dosyalrı kurtara bileceğim bir imkan varmı?
sistemde şuan linux mint mate kurulu hdd tanımsız görülüyor.

Linux Mint 17.2, “Rafaela” kod ismiyle anılacak ve 2015 Mayıs ayı sonunda hazır olması planlanıyor.

Rafaela, dört büyük melekden biri olan Raphael (İsrafil)'den türetilmiş bir bayan ismidir.

İyileştirici yönüne vurgu yapılan melek İsrafil ile birlikte, Raphael ismi için başka tarihsel ve güncel öğelerden de esinlenilmiş.

Bir İtalyan ressam olan Raffaello Sanzio
Bir İspanyol tenis sporcusu
Ninja Turtle karakteri
smiley.gif

Linux Mint 17 ve Linux Mint 17.1 kullanıcıları dilerlerse Güncelleme Yöneticisini kulllanarak kolay ve güvenli biçimde yeni sürüme geçiş yapabilecekler.

Kaynak

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı