Linux Mint hicbir hata vermeden çöküyor

@gen2 Hocam ben Arco önermiştim fakat bilgisayarı açmadı. Arkadaşın bilgisayarının Linux'a karşı antipatisi var gerçekten. Önerim sanal makinede kullanması. Ben Linux Mint'in kötü bir dağıtım olduğunu düşünmüyorum zira annem 1 yıldır sorunsuz kullanıyor ama sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.
Biraz profesyonel amaçlar, uğraşlar edindiğin zaman direkt ortada bırakır Ubuntu türevleri adamı. Bende ilk başladığım zamanlarda Debian türevleri kullanmıştım deneymim var yani.

@gen2 Hocam ben size deneyiminiz yok denedim fakat yeni başlayanlar için dediğiniz kadar kötü değil. Ben en az 20 Linux kullandım, denedim. Mesela rahatlığı Arco'da buldum. "Biraz profesyonel amaçlar, uğraşlar edindiğin zaman direkt ortada bırakır Ubuntu türevleri adamı." Profesyonel amaçlardan kastınız nedir hocam?

@gen2 Hocam ben size deneyiminiz yok denedim fakat yeni başlayanlar için dediğiniz kadar kötü değil. Ben en az 20 Linux kullandım, denedim. Mesela rahatlığı Arco'da buldum. "Biraz profesyonel amaçlar, uğraşlar edindiğin zaman direkt ortada bırakır Ubuntu türevleri adamı." Profesyonel amaçlardan kastınız nedir hocam?
İş amaçlı kullanmak. Mesela depodaki FlashRom ile bir kaç bilgisayar BIOS'u flaşla anlarsın.

Mesela fastboot örnek verelim en son tabletimin Bootloader'ını Update etmek istediğimde bir arkadaşımın bilgisayarında Ubuntu liveDVD kullanmıştım. ADB bağlı cihazları görürken fastboot tableti Odin moduna sokabilmesine karşın tableti görmedi. Başka bir örnek Linux laptopundan okulda sunum yapmak isteyen bir arkadaş da ani gelen bir Update sonrası sınıfında rezil oldu. Örnekler saymakla bitmez.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı