- Makaleler
- 7
Daha fazla
Biraz profesyonel amaçlar, uğraşlar edindiğin zaman direkt ortada bırakır Ubuntu türevleri adamı. Bende ilk başladığım zamanlarda Debian türevleri kullanmıştım deneymim var yani.@gen2 Hocam ben Arco önermiştim fakat bilgisayarı açmadı. Arkadaşın bilgisayarının Linux'a karşı antipatisi var gerçekten. Önerim sanal makinede kullanması. Ben Linux Mint'in kötü bir dağıtım olduğunu düşünmüyorum zira annem 1 yıldır sorunsuz kullanıyor ama sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.
İş amaçlı kullanmak. Mesela depodaki FlashRom ile bir kaç bilgisayar BIOS'u flaşla anlarsın.@gen2 Hocam ben size deneyiminiz yok denedim fakat yeni başlayanlar için dediğiniz kadar kötü değil. Ben en az 20 Linux kullandım, denedim. Mesela rahatlığı Arco'da buldum. "Biraz profesyonel amaçlar, uğraşlar edindiğin zaman direkt ortada bırakır Ubuntu türevleri adamı." Profesyonel amaçlardan kastınız nedir hocam?
@gen2 Hocam ben size deneyiminiz yok denedim fakat yeni başlayanlar için dediğiniz kadar kötü değil. Ben en az 20 Linux kullandım, denedim. Mesela rahatlığı Arco'da buldum. "Biraz profesyonel amaçlar, uğraşlar edindiğin zaman direkt ortada bırakır Ubuntu türevleri adamı." Profesyonel amaçlardan kastınız nedir hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.