Linux Mint Install Çalışmıyor

Agartha

Decapat
Merhaba arkadaşlar uzun süreler Ubuntu, Kali, Backbox ve Parrot OS kullandım. Fakat temiz bir sistem kullanmak ve program derleme olayları temiz olmasından ötürü Mint indirdim bugun. DVD üzerinden 2 defa yazdırmama rağmen ne zaman açsam install çalışmadı. Herhangi bir etki yok. Basmamışım gibi duruyor. Diğer tüm türevler live üzerinden açılıyor. Bu Mint'i başka yükleme yöntemi yok mu? Direkt olarak sitesinden indirdiğim sürümü DVD üzerine yazdırdım. Maalesef ki PC USB aletini açılışta tanıyor fakat üzerine yazdırdığım dosyalar için yükleme ekranına geçmediğinden formatları DVD ile atmak zorundayım. Sorunun çözümünü veya Mint başka türlü nasıl yüklenir bilen var ise sevinirim. En olmadı stabil bir sürüm önerebilirsiniz. Belki indirdiğim sürümde bir sorun vardır. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: USB boot için ISO to USB kullanıyorum, eğer DVD ile kurmada sorun var ise USB kısmı neden kurmuyor? Programı değiştirip Rufus kullansam bir düzelme olur mu? Ve elbette program derleme için ideal bir Linux sürümü biliyor iseniz onu da kurabilirim. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyip geri dönüş sağlayacağım hocam.

Düzenleme:

Çalıştı hocam flash ve yükleme sorunu kalktı ortadan. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı