Çözüldü Linux Mint kurulumdan sonra disk boş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kamtasya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Linux Mint'i sorunsuz 2. diskime yükledi. Yani yüklendi sandım. Windows'tan diske baktığımda 250GB diskin %1 falan dolu gözüküyor.

Çözüm

Buna ayırabilecek vaktim ve sabrım kalmadı maalesef. Neredeyse 1 hafta bununla uğraştım.

Recovery mooda açıktan sonra düzeldi arkadaşlar.
Ben de Linux Mint kurdum AMD C60 APU işlemcili minibook bilgisayara Bakalım ilk izlenimler şu an iyi benim için. Sizin sorunuza gelirsek yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Windows, Linux'un dosya türünü okuyamadığı için görünmüyordur.

Windows, Linux'un bölümlendirmelerini okuyamaz. %1'i nerede gördünüz?

Linux ile alakalı bölümler, disk bölümlendirme programında siyah ve tanımsız olarak görünür. Harf atanamaz ve düzenlenemez.

Disk yönetimi kısmında disk bomboş gözüküyor. Ve evet diski görebiliyorum. Şimdi tekrar kurmayı deneyeceğim.

Dostum Linux'a boot edebiliyor musun?
Disk yönetiminde görülüyor disk ama okuyamıyor.

Boot optionstan bir şekilde GRUB menüsünü görmeyi başardım ama anakart logosunda kalıyor. Grubta da Windows 11 yok. Hiçbir şey yapmazsam Windows 11 açılıyor.

Boot optionstan bir şekilde GRUB menüsünü görmeyi başardım ama anakart logosunda kalıyor. Grubta da Windows 11 yok. Hiçbir şey yapmazsam Windows 11 açılıyor.
Secure boot açık mı? Açıksa kapatın. Ayrıca Fastboot da kapalı olursa iyi olur.

Hayır kapalı ama Windows'ta açık gözüküyor. Sanırım oda legacyden UEFI'ye kodlarla geçirdiğim için.
Emin misin dostum onunla bir alakası olacağını sanmam. Bios'u tekrar kontrol et fastboot ve secure boot açıksa kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…