Arkadaşlar Linux Mint'a LoL kurmak istiyorum. Birkaç yöntem biliyorum ama en iyi performansı elde etmek istiyorum. Bilgisayarımın donanım özellikleri pek iyi değil. GT220M . Lutris mi denemeliyim? Ne önerirsiniz? Nasıl yapabilirim anlatırsanız aşama aşama sevinirim.
Ben yaptım oldukça güzel oldu hocam. Ama Linux Mint Cinnamon ile yaptım. Sizin bilgisayar 2 GB Ram ile istediğiniz gibi olmayabilir. Beni memnun etti. Geceleyin ekran görüntüsü atacağım. Şu an ekran görüntüsü atamıyorum maalesef.
Ben yaptım oldukça güzel oldu hocam. Ama Linux Mint cinnamon ile yaptım. Sizin bilgisayar 2 GB RAM ile istediğiniz gibi olmayabilir. Beni memnun etti. Geceleyin ekran görüntüsü atacağım. Şu an ekran görüntüsü atamıyorum maalesef.
Banlancak bir şey yapmıyoruz korkmayın, konuyu Linux dışına çıkarmadığımız taktirde sorun oluşmaz. Ayrıca Ubuntu Mate'de sevdiklerimi sizinle paylaşırım
Banlancak bir şey yapmıyoruz korkmayın, konuyu Linux dışına çıkarmadığımız taktirde sorun oluşmaz. Ayrıca Ubuntu Mate'de sevdiklerimi sizinle paylaşırım
Bu arada bende Ekran Kartı Denetim Masasında Renkleri ayarladım çünkü aşırı rahatsız ediyordu. Bazı arkadaşlarımız pek dikkat etmemiş olabilir ama Linux'da Renk ayarları sıfırlanıyor diye düşünüyorum. Şimdi Windows'da bile yapamadığım bazı özel ayarları yaptım. Linux için özel Denetim Masasından yaptım. Tam yetki veriyor ekran kartında. Oldukça hoşuma gitti.
Bu arada bende ekran kartı denetim masasında renkleri ayarladım çünkü aşırı rahatsız ediyordu. Bazı arkadaşlarımız pek dikkat etmemiş olabilir ama Linux'da renk ayarları sıfırlanıyor diye düşünüyorum. Şimdi Windows'da bile yapamadığım bazı özel ayarları yaptım. Linux için özel denetim masasından yaptım. Tam yetki veriyor ekran kartında. Oldukça hoşuma gitti.
Evet sadece RAM tüketimi az daha fazla diğer hafif dağıtımlara kıyasla. Manjoro da 512 Mb görmüşlüğüm var. Ama Mint boşta 1GB kullanıyor. 3GB RAM boşta oluyor. Benim bilgisayarımı kurtarıyor ama mesela sizde belki biras zorlayabilir hocam. Boşta 1 GB Firefox falan açık olunca ise kalan RAM yaklaşık 2 oluyor. Ama belki Windows'daki gibi RAM dolunca gereksiz programları kapatıyor olabilir. Aslında deneyebilirsiniz. @46imt@alpethz@cengover_ekin@Dengesiz Kokarca Hocalarım;
Linux Mint üzerindeki kişiselleştirmeyi yaptım. Nasıl olmuş?