Program orada yoksa ne yapacaksınız?
.deb dosyasını indirdikten sonra iki tıklayarak kuracağız tabiki.Program orada yoksa ne yapacaksınız?
İki komut yazacaksınız, bu kadar basit. Standart bir kullanıcı için tüm programlar var orada. Linux Mint'de komut yazmak zorunluluk değil tercihtir çoğu durumda.Program orada yoksa ne yapacaksınız?
Benim yaşadığım tek şey Java nın sorun çıkarmasıydı. Onun dışında hiçbir problemle karşılaşmadım. Nasıl problemlerle karşılaştığınız söylerseniz yardımcı olabiliriz belki.Belki benden kaynaklıdır diğer arkadaşlar daha iyi bilir ancak ben Mint kullanırken küçüklü büyüklü sorunlar ile karşılaştım. Sonra başka bir dağıtıma geçtim rahatladım. Ben cinnamon kullanmıştım.
GDEBİ var.Program orada yoksa ne yapacaksınız?
Debian/Ubuntu tabanlı bir GNU/Linux dağıtımıdır. Bilgisayarı ne için kullanıyorsunuz?Merhabalar dostlarım Linux Mint nedir? Windows 10 bilgisayardan Linux'a geçmek hata mı olur? Eksileri artıları nelerdir?
GDEBİ var.
Debian/Ubuntu tabanlı bir GNU/Linux dağıtımıdır. Bilgisayarı ne için kullanıyorsunuz?
Mint kötüdür demeye çalışmıyorum baştan söyleyeyim.Benim yaşadığım tek şey Java nın sorun çıkarmasıydı. Onun dışında hiçbir problemle karşılaşmadım. Nasıl problemlerle karşılaştığınız söylerseniz yardımcı olabiliriz belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.