Hocam kurulum ekrani geliyor ya, "Diski sil Linux kur" ayari var. Onu yap o zaman.Anlamadım benim bunu uükleyeceğim PC 8 GB ana işletimsistemi olarak kuracağım ne yapmalıyım.
Hocam kurulum ekrani geliyor ya, "Diski sil Linux kur" ayari var. Onu yap o zaman.Anlamadım benim bunu uükleyeceğim PC 8 GB ana işletimsistemi olarak kuracağım ne yapmalıyım.
Hocam daha USB yazdırıyor... Rehberdekini uygulasın.Hocam kurulum ekrani geliyor ya, "Diski sil Linux kur" ayari var. Onu yap o zaman.
Hocam kurulum ekrani geliyor ya, "diski sil Linux kur" ayari var. Onu yap o zaman.
Ventoy daha kolay yine. Sadece diski bir kere Ventoy duzenliyor. Sonra sadece ISO atiyorsun flasha, bu kadar. İstedigin gibi dosya falanda atiyorsun ama Balena, diski direkt imaja gore formatliyor ve kullanilmaz gale getiriyor diske format atmayana kadar.Hocam ilk defa kullanıyor Balena en iyi seçenek.
@BKDurakRehber: Linux Mint kurulum
Selamlar dostlar sizlere özellikler yeni Linux'a geçmek isteyenler için çok iyi bir distro olan Linux Mint'in nasıl kurulacağına bakacağım forumda çok fazla konu var dualboot yapımını da göstereceğim. Linux Mint nedir? Linux Mint, Ubuntu ve Debian temel alınarak geliştirilen, masaüstü...www.technopat.net
Ben çok yanlış anladım, sandım Linux kurulumu için depolama birimi nasıl ayarlanır onu sordu sandım.Hocam daha USB yazdırıyor... Rehberdekini uygulasın.
Başkanım bu flashta olmuyor yarın zaten 32 GB'lik alacağım yarın şirkette yazdırır kurarım.
Evet ama ilk denemesi olduğu için sıkıntı olmaz.Ventoy daha kolay yine. Sadece diski bir kere Ventoy duzenliyor. Sonra sadece ISO atiyorsun flasha, bu kadar. İstedigin gibi dosya falanda atiyorsun ama Balena, diski direkt imaja gore formatliyor ve kullanilmaz gale getiriyor diske format atmayana kadar.
Ventoy daha kolay yine. Sadece diski bir kere Ventoy duzenliyor. Sonra sadece ISO atiyorsun flasha, bu kadar. İstedigin gibi dosya falan da atiyorsun ama balena, diski direkt imaja gore formatliyor ve kullanilmaz gale getiriyor diske format atmayana kadar.
Ben çok yanlış anladım, sandım Linux kurulumu için depolama birimi nasıl ayarlanır onu sordu sandım.
Hayır efendim rufısta.
Rehberi uygulayın hocam çok konu dışına çıkmayalım rehberde her şeyi anlattık.
Rehber: Linux Mint kurulum
Selamlar dostlar sizlere özellikler yeni Linux'a geçmek isteyenler için çok iyi bir distro olan Linux Mint'in nasıl kurulacağına bakacağım forumda çok fazla konu var dualboot yapımını da göstereceğim. Linux Mint nedir? Linux Mint, Ubuntu ve Debian temel alınarak geliştirilen, masaüstü...www.technopat.net
Evet ama ilk denemesi olduğu için sıkıntı olmaz.
Hocam Rufus'ta USB seçiyorsunuz, ISO seçiyorsunuz sonra yazdır diyorsunuz kuruyor. 8 GB flash disk yeter genelde.
Bazen ISO'nun formatı "hybrid" falan diyor onun içinde bir pencere açılıyor "dd formatı" ile seçip kuruluma devam ediyorsunuz.
Ne hatası veriyor peki?Baikanım vallahi işletim sistemi çok uazdırdım 10a yakın Linux yazdırdımda benim düzgün bir flashım yok yazdırdıklarımın hepsi şirketteki bir usbdendi benim adamakıllı USB yok balenada yazdırmadı hata veriyor rufısta.
Hayır efendim rufısta.
Baikanım vallahi işletim sistemi çok uazdırdım 10a yakın Linux yazdırdımda benim düzgün bir flashım yok yazdırdıklarımın hepsi şirketteki bir usbdendi benim adamakıllı USB yok balenada yazdırmadı hata veriyor rufısta.
Bendeki en büyğk 8 GB ama oda bozuk şu an denediğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.