Çözüldü Epic Games Linux Mint Xfce ile Heroic Games Launcher'da hangi oyunları çalıştırabiliriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

811150

Centipat
Makaleler
1
Heroic Games Launcher yükledim hesabıma giriş yaptım. Her oyunun altında indirme butonu var ama hangisi destekliyor hangisi desteklemiyor nereden anlayabilirim? Ekstra bir ayar da yapmadım sadece hesaba giriş yaptım.

Dosya Ekleri

• 1743101105120.png
    1743101105120.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 34
Çözüm

Buradan oynadığın oyunları kontrol edebilirsin. Altın olanlar Windows nasıl oynatıyorsa Linux'ta da öyle oynatır. Daha üstü ise Windows'tan daha iyidir. Bazı native destekli oyunlar var, Rise of the Tomb Raider gibi. Wine veya Proton ihtiyacı duymaz bunlar.

Buradan oynadığın oyunları kontrol edebilirsin. Altın olanlar Windows nasıl oynatıyorsa Linux'ta da öyle oynatır. Daha üstü ise Windows'tan daha iyidir. Bazı native destekli oyunlar var, Rise of the Tomb Raider gibi. Wine veya Proton ihtiyacı duymaz bunlar.

ndirme boyutu:7.54 gib.
kurulum boyutu:8.02 gib.
Oyun skorları.
Proton uyumluluk katmanı:Gold
Steam Deck uyumluluğu:
Sistem gereksinimleri.

Hocam oyunlara girdiğimde böyle gözükebiliyor. Bahsettiğiniz site ile aynı işlevi görür değil mi?

ndirme boyutu:7.54 gib.
kurulum boyutu:8.02 gib.
Oyun skorları.
Proton uyumluluk katmanı:Gold
Steam Deck uyumluluğu:
Sistem gereksinimleri.

Hocam oyunlara girdiğimde böyle gözükebiliyor. Bahsettiğiniz site ile aynı işlevi görür değil mi?

Oradan çekiyor veriyi zaten. Yine Proton veya Wine kullanmak ya da sürümünü değiştirmek içinde sol taraftaki Wine settingsi kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı