Linux mu, Windows mu?

EmreSploit

Hectopat
Yer
Seungryong Vadisi
Linux mu, Windows mu? Ben Windows kullanıyorum fakat geçsem mi diye düşünüyorum, sizce geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Linux destekli oyun bulsan bile iyi performans vermiyor Linux. VMware ile yavaş çalışır normal olarak. Çok kullanmak istersen Dual Boot yaparsın baktın Linux sana göre değil, silersin.
Kullandığınız oyunlar/programların Linux desteği var ise tabii ki deneyebilirsiniz. Oyun tarafında Windows ile kıyasladığımızda aşırı bir fark olmasa da Linux üzerinde biraz daha az FPS alırsınız.

Steam üzerindeki resmi Linux desteği olmayan oyunların(GTA V gibi) Linux üzerinde çalışıp çalışmadığını öğrenmek için www.protondb.com sitesini inceleyebilirsiniz.

Ubuntu Gnome masaüstü arayüzü kullanır. Windows üzerinden geçmek isteyen birisi için alışma süreci sıkıcı olabilir. Bunun yanında kaynak tüketimi de fazla. Linux Mint daha iyi bir tercih olabilir. Bunun yanında Ubuntu tarafında KDE arayüzüne sahip Kubuntu dağıtımını deneyebilirsiniz.

Herkes bir şey tavsiye etti karar veremedim neyi kuracağıma Önceden Kali Linux kullanıyordum fakat yeni Linux'a geçtiğim için zorlanmıştım.Uçbirim komutlarına da pek hakim değilim.Şimdi asıl soru Mint mi, Ubuntu mu,Kubuntu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…