Linux nasıl kurulur?

Della.dd

Decipat
Daha fazla  
Linu'xu 2.işletim sistemi olarak Windows'un bulunduğu SSD'me kurmak istiyorum. Kurarken biçimlendirme falan ister mi, Windows'um gider mi ve hangi dağıtım bilgisayarım için en uygun?
4060 OC
5600MHz 16 GB RAM
i5 12400F.

Debian biraz eski kaldı artık şahsen, daha kullanıcı dostu Ubuntu tabanı varken Debian en fazla sunucularda falan kullanılabilir bence. Bir de kötü sistemlerde de konu sahibinin sistemi de gayet iyi.

Debian nasıl eski kaldı yahu? Taş gibi çalışıyor. Ana sistemimde Arch Linux kullanmasam Fedora veya Debian kullanırdım.

Ayrıca eski sisteme kurduğum da oldu ve gayet iyi çalışıyordu. Ayarlamalarınız yanlış olabilir.

Debian nasıl eski kaldı yahu? Taş gibi çalışıyor. Ana sistemimde Arch Linux kullanmasam Fedora veya Debian kullanırdım.
Şahsen öyle zaten, size göre halen modern olabilir ancak ben tercih etmezdim Ubuntu tabanı varken.

Şahsen öyle zaten, size göre halen modern olabilir ancak ben tercih etmezdim Ubuntu tabanı varken.
1746004491568.png

Arkadaşlar, işaretlediğim bölümlerden nasıl seçenekler yapmam gerekiyor? Dosya sistemi disk bölüm düzeni falan onları biliyoruım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı