Linux nedir, nasıl kurulur?

Enginmurat

Centipat
Arkadaşlar Linux kurmak istiyorum. Linux nedir? Benim bilgisayarım içinde Linux'un daha iyi olduğunu söylediler. Çok kasıyor şu anda bilgisayarımda Windows 7 kurulu uzun zamandan beri ama gün geçtikçe daha çok kasıyor. Linux nedir? Linux Ubuntu bilgisayarıma kurabilir miyim? Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz kuracaksan nerede kurabilirim? Bilgisayarım modeli şekilde. Teşekkürler arkadaşlar.

20191009_094319.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınıza her şeyden önce en yakın hastaneye gidip anjiyo yaptırmanızı öneririm. Kaç yaşında beyefendi?

Arkadaşlar Linux kurmak istiyorum. Linux nedir? Benim bilgisayarım içinde Linux'un daha iyi olduğunu söylediler. Çok kasıyor şu anda bilgisayarımda Windows 7 kurulu uzun zamandan beri ama gün geçtikçe daha çok kasıyor. Linux nedir? Linux Ubuntu bilgisayarıma kurabilir miyim? Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz kuracaksan nerede kurabilirim? Bilgisayarım modeli şekilde. Teşekkürler arkadaşlar.

Eki Görüntüle 446308
Hocam internette bir sürü video vesaire var, biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.

Linux, UNIX tabanlı bir işletim sistemidir. Her alan için ayrı şekilde yapılan sürümleri bulunmaktadır. Gerekli bilgiyi internet araştırmasıyla rahatlıkla bulabilirsiniz. Size Linux Mint sürümünü önerebilirim. Mint daha az yer kaplayan ve sizin bilgisayarınıza daha uygun olan bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum. Gerekli linki paylaştım. Kurulum videolarına biraz internet araştırması yaparsanız kolaylıkla bulabilirsiniz. İşlemciniz 64 bit destekli fakat size daha hızlı çalışması açısından 32 bit versiyonunun linkini paylaştım.

Linux Mint x86 -Mate

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı