Linux silip Windows kurmak mümkün mü?

Dediğiniz şeyleri bilmiyorum maalesef balenaEtcher nasıl kuruluyor falan hiçbir fikrim yok ve şu an Ubuntu'da Wi-Fi yok bağlayamıyorum neden bir fikiriniz var mı?

Demek ki Linux kernelinden kaldırılmış, telefondan Ventoy for Linux'u indirip içindeki. Sh dosyasını çalıştırıp USB'ye Ventoy yazdırın, Windows 7 açabiliyor demişsiniz, tavsiyem Home Basic X32 olacak.

Ventoy'u buradan edinebilirsiniz.

Demek ki Linux kernelinden kaldırılmış, telefondan Ventoy for Linux'u indirip içindeki. Sh dosyasını çalıştırıp USB'ye Ventoy yazdırın, Windows 7 açabiliyor demişsiniz, tavsiyem Home Basic X32 olacak.

Ventoy'u buradan edinebilirsiniz.

USB'ye Vento'yu kurmamı istiyorsunuz doğru mu anladım.

@0_0emre telefondan indirip atmayı deneyin, güncel bir dağıtım kurduğunuz için sürücüler kernelden kaldırılmış gibi duruyor.

Bu Ventoy'un sitesine girdim ancak isomu yüklemeliyim yoksa Windows yazanımı anlamadım telefondan indirip Wi-Fi'yi nasıl atabilirimki Linux hakkında hiç bilgim olmadan Linux kurarak büyük hata yaptığımı düşünüyorum.

Windows 7 olabilir mi şu anda Ubuntu'da Wi-Fi yok nasıl çözebilirim dediğiniz programları indirmek için.
Windows 7 zor çalıştırır bence yapabiliyorsanız 4gb ram e yükseltmeye çalışın. Yükseltemediğinizi varsayarsam Mx linux kullanmanız çok daha iyi olur.Windows 7 de tarih oldu ve güvenli değil. İnternetten ağ kartınızın driverını linux için bulmanız lazım sanırım. Linux da driverlar çekirdeğe gömülü geldiği için sorun olmaması gerekiyor genel olarak ama sanırım olmuş. Driver konusunda linux da tecrübeli değilim o yüzden yanlış bilgi vermek istemem.Bulabilirseniz onun driverını indirebilirsiniz. Çözümü internetten araştırabilirsiniz ya da. Balena etcher varsa driver ve mx linux iso sunu indirmek için Ethernet kablosu aracılığı ile bilgisayarı internete bağlayabilirsiniz ya da telefonunuza indirip oradan da kabloyla bilgisayara atabilirsiniz.

Windows 7 zor çalıştırır bence yapabiliyorsanız 4 GB RAM'e yükseltmeye çalışın. Yükseltemediğinizi varsayarsam MX Linux kullanmanız çok daha iyi olur. Windows 7 de tarih oldu ve güvenli değil. İnternetten ağ kartınızın driverını Linux için bulmanız lazım sanırım. Linux da driverlar çekirdeğe gömülü geldiği için sorun olmaması gerekiyor genel olarak ama sanırım olmuş. Driver konusunda Linux da tecrübeli değilim o yüzden yanlış bilgi vermek istemem. Bulabilirseniz onun driverını indirebilirsiniz. Çözümü internetten araştırabilirsiniz ya da. balenaEtcher varsa driver ve MX Linux ISO sunu indirmek için Ethernet kablosu aracılığı ile bilgisayarı internete bağlayabilirsiniz ya da telefonunuza indirip oradan da kabloyla bilgisayara atabilirsiniz.

Maalesef kabloyuda görmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı