@0_0emre telefona taktığınızda depolama gözüküyorsa sorun yok, ISO'yu telefondan atar mısınız?
Etchdroid üzerinden yapmıyorum değil mi bu sefer direk kopyala yapıştır yapmam gerek.
@0_0emre telefona taktığınızda depolama gözüküyorsa sorun yok, ISO'yu telefondan atar mısınız?
@0_0emre direkt kopyala yapıştır yapın hocam, etchdroid i Ventoy'u kuramadığınızı varsaydığım için önerdim, maden Ventoy'u kurdunuz direkt içine atın.
@0_0emre direkt kopyala yapıştır yapın hocam, etchdroid i Ventoy'u kuramadığınızı varsaydığım için önerdim, maden Ventoy'u kurdunuz direkt içine ag.
@0_0emre direkt kopyala yapıştır yapın hocam, etchdroid i Ventoy'u kuramadığınızı varsaydığım için önerdim, maden Ventoy'u kurdunuz direkt içine atın.
@0_0emre bilgisayarı zorla kapatıp tekrar boot edin USB'yi, bazen böyle bir hata oluşabiliyor.
BIOS'un Security kısmını düzgün ve tane tane olacak şekilde yazar mısınız?
@0_0emre sizde beklediğim bir ayar yokmuş, USB'yi boot edince hata vermeye devam ediyor mu?
PC'de veriyor ama telefonda bir problem yoktu.
GRUB hatası alıyor musunuz? Eğer alıyorsanız sizde Ventoy çalışmıyor demek ki, etchdroid ile ISO'yu yazdırın.
GRUB hatası alıyor musunuz? Eğer alıyorsanız sizde Ventoy çalışmıyor demek ki, etchdroid ile ISO'yu yazdırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.