Linux silip Windows kurmak mümkün mü?

@0_0emre hata yapmadınız, alışamadınız sadece. Siteden Linux olanını indirin. Telefona indirip USB ile bilgisayara atın.

Setup olarak çıkmadı ayrı ayrı dosyalar olarak çıktı ve setup EXE var ama bastığımda kurmuyor an error occurred while loading the archive diyor yapamadım galiba.

Evinizde OTG kablo var mı? Var ise telefonunuzdan etchdroid ile ISO'yu yazdırın.

Windows ISO'sunu yazdırdım ama görmedi ondan bahsediyorsanız.

Kopyala yapıştır demiştim.

Siz herhangi bir uygulama olmadan ISO'yu içine mi attınız?

Hocam siz bu ISO'yu hangi cihazdan attınız? Telefondan ise dediğim yazılımı kullanın, bilgisayarda da USB görmüyor demiştiniz, cihaz şarj oluyor mu? Bildirim çubuğunda şarj oluyor dışında başka bir ibare var mıydı?

Hocam siz bu ISO'yu hangi cihazdan attınız? Telefondan ise dediğim yazılımı kullanın, bilgisayarda da USB görmüyor demiştiniz, cihaz şarj oluyor mu? Bildirim çubuğunda şarj oluyor dışında başka bir ibare var mıydı?

Evet var flashdan atmıştım ama dediğinizi anladım şimdi şarj kablosundan bağladım.

Şark kablosuyla aktardım dosya aynı şekil geldi ama kurulum dosyasını göremiyorum yine başaramadım :/

Son olarak dosyalara bakarak bir şekilde bu fotoğraftaki yere ulaştım ve önce soldaki sonra sağdakine bastım ancak ne oldu anlamadım bundan sonra ne yapacağım acaba.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-01-20-08-06-449_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-01-20-08-06-449_com.android.chrome.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Yazılımı yazdırırken USB'yi çıkardınız mı veya farklı bir şey yaşadınız mı? USB belleği sıfırlayıp erişip erişemediğinizi kontrol edin. Yazılımı eğer NTFS formatında yazdırdıysanız "option" kısmından FAT32'yi seçip yeniden yazdırın.

Yazılımı yazdırırken USB'yi çıkardınız mı veya farklı bir şey yaşadınız mı? USB belleği sıfırlayıp erişip erişemediğinizi kontrol edin. Yazılımı eğer NTFS formatında yazdırdıysanız "option" kısmından FAT32'yi seçip yeniden yazdırın.

İsmi değişiyor Ventoy oluyor işlem sırasında sıkıntı olmuyor ama işlem bitince hata veriyor USB kullanmıyor daha yeni telefona taktığımda çalıştı ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı