Satılmıyor diye biliyordum, o zaman onu da Proton gibi uyumluluk katmanları olmadan doğal bir şekilde oynayabilirsiniz.
Satılmıyor diye biliyordum, o zaman onu da Proton gibi uyumluluk katmanları olmadan doğal bir şekilde oynayabilirsiniz.
CS 1.6 ise proton veya Lutris ile oynanabilir tahminen.
Hocam ntfst kurayım mi cevap alamadım.Satılmıyor diye biliyordum, o zaman onu da Proton gibi uyumluluk katmanları olmadan doğal bir şekilde oynayabilirsiniz.
Tabiki hatta 2012 yada 2013'te Linux için tekrar yazıldı:CS 1.6 satılıyor mu ki şuan Steam'de?
https://store.steampowered.com/app/10/Hocam ntfst kurayım mi cevap alamadım.
@520192
Hayır. Rufus ne önerdiyse onu seç.
Ayrıca neye dayanarak FAT32 daha kötüymüş diye bir düşünceye kapıldınız ki? FAT32'nin ilgilenemeyeceği kadar büyük değil ISO'nın açılmış hali.
Cevap verdim zaten. Rufus FAT32 önerdiyse (ki genelde USB bellekler için önerilen format budur) FAT32 kullan. NTFS ile neden Linux kurulumu yapasın ki?Hocam ntfst kurayım mi cevap alamadım.
@520192
NTFS ile Linux kuramazsınız. UEFI kurulumlarda FAT32 kullanılır. E diyeceksiniz NTFS-UEFI Windows kurdum şuna bir göz atın:
Hoş USB için değil direkt, Linux'u PC'ye kurmak için soruyorsan daha da anlamsız bir soru çünkü Linux NTFS bölüme kurulmaz. ext4 bölüme kurman gerek.Cevap verdim zaten. Rufus FAT32 önerdiyse (ki genelde USB bellekler için önerilen format budur) FAT32 kullan. NTFS ile neden Linux kurulumu yapasın ki?
Hoş USB için değil direkt, Linux'u PC'ye kurmak için soruyorsan daha da anlamsız bir soru çünkü Linux NTFS bölüme kurulmaz. ext4 bölüme kurman gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.