Linux Steam ve Discord gibi uygulamaları destekliyor mu?

Greenville

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Linux için sorularım var. Şu an yüklüyorum. Steam, Discord vb. uygulamaları destekliyor mu?
Oyun olarak belki bazı oyunları oynarım belli başlı CS 1.6 CS:GO gibi. Bana nasıl kullanılacağını ne şekil olacağını kod ile mi kurulacağını anlatır mısınız? Linux hakkında her şeyi bilmek istiyorum saygılar!

Linux için sorularım var. Şu an yüklüyorum. Steam, Discord vb. uygulamaları destekliyor mu?
Oyun olarak belki bazı oyunları oynarım belli başlı CS 1.6 CS:GO gibi. Bana nasıl kullanılacağını ne şekil olacağını kod ile mi kurulacağını anlatır mısınız? Linux hakkında her şeyi bilmek istiyorum saygılar!

Steam'i destekliyor diye biliyorum. Discord'u bilmiyorum.
Discord'u destekliyormuş.

Steam, Discord vb. uygulamaları destekliyor mu?
Evet, ikisini de destekliyor.
Oyun olarak belki bazı oyunları oynarım belli başlı CS 1.6 CS:GO gibi.
CS:GO native olarak Linux'ta var, CS 1.6 ise Proton veya Lutris ile oynanabilir tahminen.
Bana nasıl kullanılacağını ne şekil olacağını kod ile mi kurulacağını anlatır mısınız?
Kullandığın dağıtıma bağlı.

CS:GO native olarak Linux'ta var, CS 1.6 ise Proton veya Lutris ile oynanabilir tahminen.

Proton falan onlar ne hocam ?

Dağıtım nedir ?

Zaten gerekli cevapları almışsın.
Steam'da oyunlar ve yazılımların desteğini mağaza sayfalarına bakarak kontrol edebilirsin.

Ekran görüntüsü_2022-04-18_21-07-01.png

Altını çizdiğim Steam logosu Steam'deki Linux logosudur. Eğer bu varsa Linux desteği vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı