Kubuntu kurabilirsin.Linux Ubuntu'ya KDE kuruluyor mu? Bir de kastırır mı? Mint'te kasıyordu KDE.
Mint'in optimizasyonu kötü olduğu için kasıyordur dediler. Windowsda hiç kasma olmazdı.Mint'de kasıyorsa Ubuntu'da daha fazla kasar. Kuruluyordur illaki Ubuntu popüler bir dağıtım ancak Ubuntu ile Gnome deneyimi daha iyi olacaktır.
Evet kurulur.Linux Ubuntu'ya KDE kuruluyor mu? Bir de kastırır mı? Mint'te kasıyordu KDE.
Optimizasyonun çok fark edeceğini zannetmiyorum.Mint'in optimizasyonu kötü olduğu için kasıyordur dediler. Windowsda hiç kasma olmazdı.
Kurulduğunu anlatan bir video var mı? Veya rehber. Bir tane komut yazdım ama bulunamadı falan dedi.Evet kurulur.
Optimizasyonun çork fark edeceğini zannetmiyorum.
Ubuntu'nun 24.04 versiyonunu kullanıyorsanız Plasma 5 kuruluyor diye hatırlıyorum.
KDE kurup deneyin isterseniz.
Kurulduğunu anlatan bir video var mı? Veya rehber. Bir tane komut yazdım ama bulunamadı falan dedi.
sudo apt install kubuntu-desktop
Hangisini seçeyim?Bu komutu çalıştırın.Bash:sudo apt install kubuntu-desktop
sddm.Hangisini seçeyim?
Herhangi birini seçsende olur ama default olarak GDM3 ile devam edebilirsin sıkıntı yok.Hangisini seçeyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.