Linux yerine Windows nasıl kurulur?

Önceden Windows 10 yazdırılmış belleği bilgisayara tak. BIOS'tan UEFI ve Secure Boot'u etkinleştir. Kaydet ve ESC ile Boot meüsüne gir (çoğu ASUS'ta BIOS F2, Boot menüsü ESC'dir). Yanında UEFI olan flaş diskini seç ve kurulum ekranında tüm diskleri silip kendine göre diskleri tekrar oluştur. Videolu anlatım Technopat YouTube kanalında var.

Önceden Windows 10 yazdırılmış belleği bilgisayara tak. BIOS'tan UEFI ve Secure Boot'u etkinleştir. Kaydet ve ESC ile Boot meüsüne gir (çoğu ASUS'ta BIOS F2, Boot menüsü ESC'dir). Yanında UEFI olan flaş diskini seç ve kurulum ekranında tüm diskleri silip kendine göre diskleri tekrar oluştur. Videolu anlatım Technopat YouTube kanalında var.

evet youtubedaki videoyu şimdi gördüm. o işlemlerin aynısını yaparsam istediğim sonuca ulaşır mıyım? yani linux silinip w10 yüklenmiş olur mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı